b en b vol liefde hans rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b en b vol liefde hans rtl boulevard
RTLTVB&B vol Liefde

Staat de B&B van B&B Vol Liefde-Hans te koop? ‘Komen er niet van af’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-fans vonden de B&B van Italiaanse Hans op een huizensite. Staat zijn landgoed, inclusief één hectare grond, echt te koop? Hans reageerde zojuist op de geruchten.

De B&B van Italiaanse Hans

Eerder vandaag meldde juicekanaal Reality FBI dat Italiaanse Hans uit B&B Vol Liefde zijn B&B te koop heeft gezet! Fans hadden foto’s van de B&B gevonden op de website Idealista, een soort Funda. Volgens de omschrijving op de website staat de villa, met twaalf kamers en één hectare grond, te koop voor 1,5 miljoen euro. RTL Boulevard besloot Hans op te bellen. Zijn de berichten waar?

'Hij staat er nu twee jaar op'

Hans ontkent: “De B&B staat niet te koop. Ten minste, [mijn ex-vrouw, Libera, en ik] zijn al zeven jaar gescheiden, dus die staat in de stille verkoop.” Hans legt uit dat hij met een dure makelaar werkt, die huizen verkoopt voor ‘notarissen en advocaten’.  Kopers voor de B&B zijn er echter niet: “Helaas komen we er maar niet van af”, lacht de B&B Vol Liefde-deelnemer. “Hij staat er nu twee jaar op, denk ik.Hans benadrukt nogmaals dat hij en Libera het geld niet hebben om elkaar uit te kopen.

Ook in de liefde wil het nog niet zo vlotten voor Hans… Kijk maar eens naar het debacle met Sylvia! Als je het aan ons vraagt, had Hans zelfs beter helemaal niet mee kunnen doen aan B&B Vol Liefde. Meer lezen over het datingprogramma? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vertellen we je bijvoorbeeld graag hoe het nu met Frank gaat.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. B&B Vol Liefde is elke dag om 20:30 uur te zien op de zender. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder