Hoe gaat het nu met Frank uit B&B Vol Liefde?

Door Robin Heerkens
Frank B&B Vol Liefde 2022
© RTL

De B&B Vol Liefde-tijden van komen én gaan liggen vaak niet zo heel ver uit elkaar, zo weet ook Frank, die niet zo heel lang bij Denise in Spanje verbleef. Hoe blikt hij terug op zijn tv-avontuur en heeft hij inmiddels een liefje gevonden?

Frank, die al eens eerder opdook op tv, zag bij binnenkomst eigenlijk meteen de Denise die hij al een beetje kende van de oproep waar hij op reageerde. "Ze was precies zoals op haar filmpje. Maar ik miste de connectie tussen ons", zo wist Frank óók al snel, vertelt-ie in 'Het Liefdesontbijtje' van RTL.nl.

Frank over Dave

De eventmanager vindt liefdesconcurrent Dave "een oprecht en lief persoon". "De band tussen mij en Dave was wel goed. Het is wel een beetje een macho, hij is iets dominanter dan ik. Maar al met al: een hele leuke, lieve jongen. Ik voelde ook niet echt concurrentie tussen mij en Dave."

De klik

Al snel voelde Frank dat hij er never nooit tussen kon komen - Dave en Denise klikten alle kanten op. Het was dan ook niet moeilijk om weer de koffer in te pakken. "Op een gegeven moment merkte ik wel dat hij en Denise meer een klik hadden. Ik had die klik totaal niet. Zij waren al zó ver; ik voelde me een beetje een derde wiel. Ik wilde niet tussen hen in staan. Laat ze maar samen ontdekken - ik wist het antwoord al voor mezelf."

Hoe is het nu met Frank?

Hoe gaat het nu met Frank, een flinke tijd na de opnames? Is hij inmiddels gelukkig in de liefde? "Het is in deze tijd gewoon hard werken. Ik heb nog steeds niet mijn liefde gevonden. We zien wel wat er gebeurt!" Hij beschrijft B&B Vol Liefde als "een leuke ervaring" en blijft geloven in true love. "Het zal ook wel weer op mijn pad komen."

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.