Sylvia B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvia B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Sylvia heeft twee persoonlijkheden

|
|

Laatste update:

Sylvia is een van de meest besproken types van B&B Vol Liefde met haar opvallende uitspraken én excentrieke verschijning. In de aflevering van gisteren pakte ze haar biezen en verliet ze de Italiaanse bed en breakfast. RTL Boulevard zocht haar op en dat zorgde voor héle interessante televisie.

Sylvia <3 boom

De match tussen Sylvia en Hans was nogal een mismatch. Sylvia zoekt een man die haar spiritualiteit begrijpt. Maar wat betekent dat precies voor haar? “Je zit in een boom, je bent aan het mediteren”, begint RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Zo regelt de verslaggever zélfs een privé-boom met trap voor haar, om even in te klimmen. Met haar blote voeten klimt ze een tak op en zwaait ze enthousiast: “Omdat ik een groot kind ben soms.”

Twee persoonlijkheden

Het is nogal een bijzonder interview want Sylvia wil graag Anja genoemd worden. Eh?! Maar Sylvia heeft twee persoonlijkheden. “Het is dus erg druk geweest in de B&B, want Anja was ook mee”, vertelt Aran. “Ze is helderziend, het is een engel die in haar woont. Het is best wel ingewikkeld, maar ze heeft het nog geprobeerd uit te leggen. Ook over dat contact met die astrale wereld, maar dat heeft Hans totaal niet begrepen.”

Where's the love?

Ondertussen is Sylvia/Anja nog steeds heel erg op zoek naar de liefde. Maar voor haar was het wel heel duidelijk dat het met Hans niet ging lukken. “Ik vond Hans niet zo fijn. Ik heb alleen nog contact met Libera en er bewust voor gekozen hem niet te appen. Ik heb zijn telefoongegevens ook niet.” So far, so good.

Bekijk de beelden hier.

 

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder