• B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Sylvia gesloopt om 'neerbuigende' uitspraak

Door Emma de Wijer
Sylvia B&B Vol Liefde

Wervelwind Désiree was nog maar net vertrokken uit de B&B van Hans of Sylvia maakte haar opwachting. Sylvia is nu hét gesprek van B&B Vol Liefde, vooral om haar 'snobistische' gedrag. Een oude uitspraak maakt het er niet beter op...

'Beneden niveau'

De kersverse B&B Vol Liefde-ster ligt flink onder vuur om een uitspraak over IQ. In een tweet van januari dit jaar maakt ze gehakt van Lang Leve De Liefde-deelnemers. Ze reageerde op een fragment van een kandidaat die een ongelukje had met haar lokken en een aansteker. "Het IQ is bij bijna alle deelnemers zo laag", sneerde Sylvia. "Waar blijven de mannen die universitair zijn toch? De gesprekken zijn allemaal beneden niveau. Ik kijk dit soort programma's nooit meer. Alles is zo laag opgeleid...".

Sylvia wordt gefileerd 

Die tweet komt Sylvia duur te staan. B&B Vol Liefde-kijkers fileren haar via sociale media. "En wat heb jij voor opleiding dan Syl? Je komt namelijk ook niet heel intelligent over", reageert een kijker op Twitter. Een ander: "Maar jij bent ook niet echt heel snugger Syl." Ook haar spirituele kant wordt op de hak genomen. "Binnen de astrale wereld is er voor iedereen een plekje toch?"

Libera vs. Sylvia

In de B&B van Hans is het ook niet bepaald gezellig. Zijn ex-vrouw Libera ging onlangs de confrontatie aan met Sylvia omdat ze had gehoord dat de 'snob' het toilet op haar kamer niet schoon vond. Onder het westerndeuntje uit The Good, the Bad and the Ugly stapte Libera recht op haar doel af en sommeerde ze Sylvia uit de boom te komen. "Ze komt over als een aardige, lieve vrouw", zei Libera, "Maar dit vind ik achterbaks". 

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.