Libera uit B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Libera uit B&B Vol Liefde
RTLOphefTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Libera woest op Sylvia: 'achterbaks'

|
|

Laatste update:

Libera heeft in B&B Vol Liefde geen goed woord over voor Sylvia. De ex-vrouw van B&B-houder Hans besluit Sylvia op het matje te roepen. Ze hoorde namelijk van haar ex-partner dat Sylvia het toilet op haar kamer niet schoon vindt. Onder het westerndeuntje uit The Good, the Bad and the Ugly stapt Libera recht op haar doel af en sommeert ze Sylvia uit de boom te komen...

Achter haar rug om

"Ze komt over als een aardige, lieve vrouw", zegt Libera, "Maar dit vind ik achterbaks". Het lijkt haar vooral dwars te zitten dat Sylvia het achter haar rug om tegen Hans zei. "Ze had het tegen mij moeten zeggen. Ze kent mij nu. Ze zegt steeds 'I love', maar dat moet ze tegen hem zeggen, niet tegen mij. Dat vind ik beledigend."

De vriendschap tussen Sylvia en Libera lijkt van korte duur. "We zijn om zes uur opgestaan en we liggen pas om twaalf uur in bed. Dus ik vind dit niet terecht." Libera vervolgt haar verhaal: "Een persoon moet jou helpen, niet bekritiseren of beoordelen". Hans gaat daar verder op in: Dat is het probleem niet. Ze moet het jou persoonlijk vertellen. Niet via mij."

Neem ook een kijkje op onze speciale overzichtspagina met al het nieuws over B&B Vol Liefde.

Cursus poetsen

Het verhaal is daarmee nog lang niet klaar. Als Sylvia uitlegt dat het onder de rand van het toilet niet helemaal schoon is, vindt Libera dat Sylvia meteen mee moet komen om de crime scene te laten zien, waarna Sylvia het op de hals haalt om het toilet récht voor de neus van Libera schoon te maken. Nadat Libera stelt dat de kleur niet weggaat omdat het om een oude wc gaat, geeft Sylvia haar gelijk een poetscursus. "Dat doe je met een schuursponsje. Dat doen we thuis altijd", zegt Sylvia.

Respectloos

Hans is zelf ook niet bepaald te spreken over de actie van Sylvia. "Ik vind het een beetje respectloos", zegt hij aan de ontbijttafel. "Je hebt een gastheer en een gastvrouw. Dus in intieme momenten dan zeg je dat even tegen der." Hoewel het liefdesavontuur tussen Sylvia en Hans relatief goed begon, lijken er steeds meer scheurtjes op te treden. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Sylvia haar spullen pakt...

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder