sylvia huilen hans libera b&b vol liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
sylvia huilen hans libera b&b vol liefde
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Sylvia in tranen: ‘Wat ben je een mooi mens’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-deelnemer Hans is dol op Sylvia! Zij heeft echter meer oog voor Hans zijn ex-vrouw Libera: “Toen ik haar voor de eerste keer zag, kreeg ik meteen zo’n klap.”

Hans en Sylvia in B&B Vol Liefde

Hans bleef vorige week achter in een lege B&B. Gelukkig stond Sylvia de volgende dag al op de stoep! Zijn B&B in Italië veranderde dankzij haar in een ‘oase vol rust’. Hans was duidelijk meteen onder de indruk van Sylvia en ook in de B&B Vol Liefde-aflevering van vanavond prijst hij haar de hemel in! Hij vergelijkt Sylvia bijvoorbeeld met een daalder, terwijl hij zelf toch echt maar een dubbeltje is…

Hans is niet 'romantisch'

Helaas lijken Hans zijn gevoelens niet beantwoord te worden. Wanneer de B&B-eigenaar een pizzaatje afbakt, stelt Sylvia bijvoorbeeld dat ze hem absoluut niet ‘romantisch’ en ‘vurig’ vindt: “Ik ben echt gewend om met andere mannen om te gaan.” Ook heeft Sylvia meer oog voor kerken, bomen en… Hans zijn ex-vrouw Libera! De twee vrouwen blijken zelfs een bovennatuurlijke connectie te hebben.

Lees hier meer over de situatie tussen Hans en Libera.

'Je bent zo'n lieve vrouw'

Libera besluit de tarotkaarten erbij te pakken. Die vertellen haar dat Sylvia een nieuw leven in Italië gaat beginnen. “Dank je wel”, zegt Sylvia, terwijl ze opstaat op Libera te omhelzen. “Je bent zo’n lieve vrouw.” Even later vertelt ze tegen de camera ‘mensen te voelen’: “[Libera] heeft heel veel verdriet in zichzelf. (…) Ze is niet gelukkig.” Sylvia kan haar tranen niet bedwingen: “Toen ik [Libera] voor de eerste keer zag, ‘bam’, kreeg ik meteen zo’n klap. Dat ik dacht: wat ben jij een mooi mens.

Morgen in B&B Vol Liefde

Of Hans daar nog tussen kan komen, zien we morgen! De promo is echter weinig hoopgevend… Sylvia vertelt over helderziendheid, maar daar gelooft Hans niet zo in: “Ik heb een keer bij iemand aangeklopt. ‘Wie is daar?’ Dus ik zeg: ‘Nou, we kunnen wel weggaan. Als je dat al niet weet, wie er aan de deur staat.’

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier onze column over de tweede week van het spraakmakende tv-programma. Ook vertellen we je graag hoe het nu met Hayriye gaat.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder