• RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Natasja verbant Menno naar een tent in de tuin

Door Alie Sierkstra
natasja menno jos b&b vol liefde tent

Menno probeert te bonden met B&B Vol Liefde-deelnemer Natasja. Helaas heeft de B&B-houder heel andere plannen… Ze besluit Menno zelfs te verbannen naar een tent in de tuin!

 

Menno slaapt voortaan in een tent

Menno stond voor dag en dauw op om Natasja te helpen met opruimen. Helaas voor de nieuwkomer ging zij liever voetballen met Jos. En het bleef niet bij die ene teleurstelling… Dat Menno zo vroeg opstaat, is namelijk nogal vervelend voor kamergenoot Jos. Daarom besluit Natasja hem te verbannen naar een tent in de tuin!

'Dat is gewoon perfect'

Menno is zo positief dat hij het niet eens erg lijkt te vinden dat hij van af nu in een tent moet slapen. Het opzetten ervan geeft hem in ieder geval de kans om te bonden met Natasja. "Dat geeft mij in ieder geval een gevoel dat we dichter bij elkaar kunnen komen", zo vertelt hij aan de camera. “Ik vind de dynamiek met Natasja heel erg leuk. Als je dan kijkt hoe we samen de tent opgezet hebben en hoe makkelijk dat eigenlijk ging. (…) Dat is gewoon perfect.

'Jos vindt dit ook heel leuk'

Helaas begint Natasja – die tijdens het uitkiezen van haar mannen al teleurgesteld was – tijdens het opzetten van de tent bijna meteen over Jos: “Jos vindt dit ook heel leuk", zegt ze. En dan besluit Menno zijn concurrent er maar bij te roepen, zodat zijn poging tot bonden voor de tweede keer op één dag mislukt.

Hoe dat verdergaat, zien we hopelijk morgen! Voor nu nog wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma! Zo gaat Hans bijvoorbeeld in op de geruchten dat hij zijn B&B wil verkopen en lees je hier hoe het nu met Frank gaat.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.