Astrid B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde Astrid is not amused: ‘Zulke spelletjes speel je niet’

|
|

Laatste update:

Astrid doet al sinds het begin van het seizoen behoorlijk wat stof opwaaien en krijgt ontzettend veel haat. Ook de aflevering van vanavond is weer voer voor de B&B Vol Liefde-kijkers en het gaat weer lekker los op Twitter.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Harmjan en Astrid sitting in a tree

In de aflevering van gisteren zag je hoe Harmjan nogal territoriaal op de komst van Ruud reageerde en in hun onderonsje beweerde met Astrid gezoend te hebben. Maar zo eerlijk als 'ie is, besloot hij ook aan Astrid te vertellen dat hij open kaart had gespeeld. Maar ja, gezoend, gezoend, was het wel echt gezoend? Blijkbaar niet, want het viel nogal verkeerd bij de B&B-eigenaresse. “Dat is niet wat er is gebeurd. En ik weet ook niet waarom hij het heeft gezegd, maar ik heb geen zin in dit soort spelletjes”, zegt Astrid boos.

‘Punt uit’

“Dit is geen spelletje. Dit heeft met gevoel te maken en dat is never nooit een spelletje. Punt uit. Daar is voor mij echt duidelijk een grens.” Daar issie weer, de grens van Astrid. Ondertussen voelde Harmjan de bui natuurlijk wel hangen. Hij weet niet waarom hij het zei en heeft er behoorlijk veel spijt van. “Het goede contact wat we echt hadden opgebouwd afgelopen week… denk ik wel: heb ik dat nou echt door zo’n ongelofelijke stommiteit weggegooid?”

Harmjan op gesprek

Astrid neemt Harmjan toch apart. “We hebben vorige week een heel goed gesprek gehad en na dat gesprek heb je mij een omhelzing en een kusje gegeven. En voor mij was dat het. That’s it. Maar nu kwam het op mij over alsof we hadden staan zoenen.” Harrmjan begrijpt de verrwarring. “Dat was echt wel een, naja, slip of the tong, of misschien een klein beetje iemand op afstand houden. Ja, ik weet niet. Ik ben daarin te ver gegaan ja.”

‘Stoere mannenpraat’

Astrid onderstreept nog even extra dat ze vreselijk allergisch is voor ‘dat soort stoere mannenpraat’ en laat weten dat Harmjan te snel gaat. Ook weet ze niet of de schade hersteld kan worden. “Die deur is gewoon weer dicht. Dat kiertje is weer minder groot. En ik kan daar oprecht ook gewoon niets aan doen.”

Overleeft hun prille band dit drama? De B&B Vol Liefde-kijkers breken er maar al te graag hun hoofd over.

Morgen (of kijk vooruit op Videoland) zien we hoe het tussen Harmjan en Astrid gaat. Benieuwd naar wie Astrid nou eigenlijk is? Wij zochten het voor je uit. Meer lezen over B&B Vol Liefde? Op onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma!

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder