Astrid B&B Vol Liefde 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid B&B Vol Liefde 2022
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Astrid trekt grens: 'Gaat wel héél ver'

|
|

Laatste update:

Het zit Astrid niet bepaald mee: de B&B Vol Liefde-ster krijgt elke keer dat ze in het programma zit bakken met online haatkak over zich uitgestort, maar nu raakt het ook haar bedrijf en dat pikt ze niet!

Forse kritiek en zelfs haat over je heen krijgen - het is vaste prik voor Astrid, die per B&B-scène méér tongen losmaakt bij kwade kijkers. Ze is eigenzinnig, af en toe streng, héél geordend en haar 'liefdesmuurtje' is nog niet afgebrokkeld. Daar kunnen veel 'fans' blijkbaar niet tegen. Maar er moet Astrid nu toch iets van het hart. "Beste B&B kijkers", begint ze haar hartenkreet in de Facebookgroep 'B&B Vol Liefde Fans'. 

Nep-review

Wat blijkt? Iemand vond het nodig om een schadelijke nepreview te posten voor haar B&B in Oostenrijk. "Jullie mogen van alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B Vol liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver. Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen. En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!"

Rapporteren, rapporteren, rapporteren!

Onder de post van Astrid verzamelden zich al snel behulpzame B&B Vol Liefde-fans - ja, er zijn ook normale kijkers! - die de review gingen rapporteren. Inmiddels is-ie dan ook niet meer te vinden. 

Astrid en de gang

Momenteel battelen nog twee mannen om het hart van Astrid nadat Alex zijn spullen weer mocht pakken. Harmjan, aka 'yamyam', en de nieuwe date Ruud die... haar nog niet eens heeft gezien! Ondertussen weet Astrid, alleenstaande moeder van twee, eigenlijk niet zeker of ze wel toe is aan een nieuwe kerel in haar leven.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder