Jos en Natasja B&B Vol Liefde 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jos en Natasja B&B Vol Liefde 2022
B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Jos uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-ster Natasja was de klos toen bleek dat haar fave Jos niet hetzelfde voelde voor haar als zij voor hem. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, met de Rotterdammer?

Gevoelens voor Jos

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade ging op bezoek bij Jos, die geen verliefde gevoelens kreeg bij Natasja en daarom zelf besloot om weg te gaan. Dat terwijl de B&B-houder Jos wél leuk leuk begon te vinden. “Ik kon het op dat moment niet beantwoorden omdat ik het niet voelde”, legt de kandidaat uit. En zoenen? Waarom kwam dat er niet van? Dat is toch dé manier om te kijken of er toch aantrekkingskracht in de lucht hangt. Het is niet zo dat ik dat dan maar even, om het te moeten proberen, doe. Het moet er wel echt zijn. Ik ben nu 54. Toen ik 30 was, was het misschien iets anders.

Jos en Menno

Dat liefdesconcurrent Menno zo moest huilen om het vertrek van zijn nieuwe bestie, had Jos… niet verwacht. “Het is een gevoelsmens. Dat ben ik ook. Maar ik keek er wel een beetje van op.

Hoe is het nu met Jos?

De schadebehandelaar ging, eenmaal terug in Nederland, Natasja niet opeens ghosten. Sterker nog: “Ik heb contact met Natasja. Sowieso vanuit mijn werk. Ze heeft een keer schade gehad dus ik heb haar geadviseerd. Die vriendschap is er gewoon.

Nieuwe liefde?

Helaas vraagt Boulevard-ster Aran niet of Jos momenteel aan het daten is. Maar de opmerking van de verslaggever, nadat hij Feyenoord-fan Jos een clubsjaaltje geeft, suggereert dat er momenteel géén nieuwe liefde is. “We hopen natuurlijk dat je uiteindelijke met een leuke vrouw naar de Kuip gaat.

Je ziet de 'romantische' zomerhit B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je ons hele dossier van B&B Vol Liefde.

Lees verder