Menno huilt vanwege het vertrek van Jos in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Menno huilt vanwege het vertrek van Jos in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: vertrek Jos zorgt voor tranen (bij Menno)

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde was Natasja nogal teleurgesteld in de mannen die zich aan hadden gemeld. Ikigai-expert Dirk werd het uiteindelijk niet, maar Jos bleek tóch wel een erg leuke man, vond Natasja. Toen Jos besloot de B&B te verlaten, kon... zijn concurrent Menno zijn tranen niet de baas.

De vonken spetterden nog niet tussen Natasja en Jos, maar langzamerhand begonnen de twee elkaar toch wel leuk te vinden. Natasja hoopte dat Jos nog een tijdje in haar B&B zou blijven, maar hij hakte tóch de knoop door. Als er nu nog geen verliefdheid was, dan kwam die ook niet meer. Jos vertrok lekker terug naar Nederland, om bij zijn kinderen te zijn.

Natasja had dit wel een beetje verwacht, maar het nieuws trof concurrent Menno als een mokerslag. De tranen sprongen in zijn ogen, terwijl Natasja verbaasd toekeek. ‘Verkeerde programma, hè? Ik moet huilen!’

Menno heeft het moeilijk in B&B Vol Liefde

Menno legde uit dat hij best een gevoelsmens is, en daarom soms even kort huilt. ‘Het is bepaalde emotionele punten dat ik het in één keer op voel komen. Dan laat ik het ook gaan, zo simpel is het.’

Menno ziet potentie in B&B Vol Liefde

Menno had de exit van zijn nieuwe kameraad niet aan zien komen. ‘Het raakt me omdat ik het gevoel heb een vriend te zijn kwijtgeraakt. In korte hebben we samengewerkt, samen dingen gedaan, en nu is het in één keer ‘doei’!’ Wéér een bromance die genadeloos uiteenspat! Zelf ziet Menno een vroeg vertrek trouwens niet zitten: ‘Daarvoor heb ik het veel te leuk, en ik zie nog steeds potentie!’ Of deze hoop terecht is of niet zien we volgende week in B&B Vol Liefde. Vooralsnog slaapt Menno in... een tent in de tuin van Natasja, dus de situatie kan alleen maar beter worden.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je alle hoogtepunten uit de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder