Denise in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Denise in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Gênant afscheid van Dave

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde leken Denise en Dave lange tijd een ‘zekerheidje’, maar vanavond nam Dave tóch afscheid van de Spaanse B&B-houdster. In eerste instantie ging dat prima, toen kwam moeders zich ermee bemoeien, en uiteindelijk stond iedereen te janken!

Dave en Denise hadden al sinds het begin van B&B Vol Liefde een goede klik. De twee gingen op een gegeven moment op date, en zoenden elkaar zelfs! Denise zag het helemaal zitten met Dave, totdat hij een paar dagen geleden een beetje begon te twijfelen. In het programma léék het alsof Denise Dave een beetje voor lief nam, en ook verder weinig moeite deed om interessante gesprekken te hebben.

Denise nam het afscheid van Dave in eerste instantie goed op, maar al snel sloeg de twijfel toe. Dave had toch complimentjes gemaakt, en lieve berichtjes gestuurd? Na een gesprek met haar moeder (die óók wel mee wil doen aan het programma) kwam Denise terug om verhaal te halen. Dave meldde dat hij hoopte dat zijn gevoelens voor Denise zouden groeien, maar dat dit helaas niet gebeurde, waarna hij de knoop doorhakte. Ondertussen stond Denises moeder er zo’n beetje tussenin… gezellig!

Denise is boos in B&B Vol Liefde
Dave in B&B Vol Liefde

D&D Zonder Liefde

Na de aanvaring is Denise behoorlijk rancuneus: een ex had volgens haar precies hetzelfde met haar uitgehaald. Ze hoeft Dave waarschijnlijk nooit meer te spreken… ‘Ik vind het niet erg als iemand me niet leuk vindt, maar ik vind het gewoon niet cool als je het op deze manier doet. Heb je dan de hele tijd een masker opgehad? Ik heb dit wel vaker gehad, stom dat ik weer in hetzelfde trap.’

Dave was tegelijkertijd ook nogal emotioneel: hij hoopte dat hij juist het goede had gedaan, door Denise niet over zijn twijfels te vertellen, waardoor ze zich mogelijk anders zou gaan gedragen. ‘Ik vind het moeilijk dat ze mij zo aanvalt. Ik snap wel dat ze teleurgesteld is, maar voor mij was het ook niet makkelijk.’

B&B Vol Liefde 2022

Met het afscheid van Dave verliest B&B Vol Liefde één van de grootste kanshebbers op een succesverhaal. Wil je de verrassende(!) uitslag van het programma al weten? Hier vind je de lijst met alle winnaars en verliezers. Hier vind je ons hele dossier over de ‘romantische’ zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder