Familie B&B Vol Liefde-Denise zorgt voor ongemak: 'Hoe zit het met de seks?'

Door Lise Knipping
B&B Vol Liefde
© RtL

De mannen van B&B Vol Liefde-Denise stonden even met hun mond vol tanden toen moeder en tante het onderwerp seks aansneden. Tja, wat vertel je de mogelijk toekomstige schoonfamilie over hoe je tussen de lakens bent? Ongemakkelijk!

Denise (die misschien voor spek en bonen meedoet aan B&B Vol Liefde) had er al voor gewaarschuwd: ''Bereid je maar vast voor, want mijn moeder stelt heel veel vragen!'' Dave kent mamma Annemiek natuurlijk al een beetje, maar nieuwkomer Sven moet misschien even wennen aan de doortastendheid van Denise's familie. De mannen staat een pittig vragenrondje te wachten met héle intieme vragen.

'Je moet energie van elkaar krijgen'

En ja hoor! De eerste ongemakkelijke onderwerpen komen meteen al aan bod. ''Wat ook heel belangrijk is, is seks!'', oppert de tante van Denise aan de salontafel. De mannen gaan erin mee en geven stiekem (maar met zichtbaar ongemak) toe dat seks een heel belangrijke rol speelt. ''Je moet natuurlijk wel energie van elkaar krijgen'', antwoordt Sven. Tja, zo zou je het kunnen zeggen...

Intiem contact

De moeder van Denise neemt het stokje over en richt haar intieme vraag aan dochterlief zelf: ''Dus, hoe zit het met de seks?'' Kijkers weten wel dat er van écht intiem contact er nog geen sprake is geweest. Tóch heeft Denise al wel een lief kusje uitgewisseld met Dave. De heren zijn nogal geschrokken van het open gesprek en ook Denise vindt het allemaal maar awkward. Volgens Denise is juist dít het geheim na 53 jaar huwelijk van haar moeder. Goedbedoeld advies dus!

'Het gevoel mist'

Alles lijkt te kloppen tussen sportschoolhouder Dave en B&B-eigenaresse Denise. Gezellige dates, genoeg gespreksstof en een voldoende dosis aantrekkingskracht. Perfecte plaatje zou je zeggen...Toch staat Dave er ietsje anders in en daar baalt hij van. ''Alles klopt wel, maar ik mis aan mijn kant iets belangrijks en dat is het gevoel.'' Ondanks zijn gevoel lijkt Denise toch een ander beeld van hun band te hebben. Ze is er namelijk van overtuigd dat de twee goed naar elkaar groeien. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.