b&b vol liefde denise moeder annemieke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde denise moeder annemieke
B&B vol LiefdeTVRTL

Moeder Denise volgend jaar in B&B Vol Liefde? ‘Helemaal in de mood’

|
|

Laatste update:

De moeder van Denise, Annemieke, zou zelf ook wel mee willen doen aan B&B Vol Liefde! Ze zou dat trouwens heel wat voortvarender aanpakken dan haar dochter: “Denise is heel erg ouderwets.

Dave is de favoriet

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde maken we ook kennis met de familie en vrienden van de B&B-eigenaren. Neem de ouders van Martijn, die laatst minstens net zo verdrietig waren als hun zoon, en de moeder van Denise, Annemieke. RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade vraagt Annemieke hoe zij het komen en gaan van de mannen van Denise ervaren heeft. “Ik vond ze wel allemaal echt even leuk”, zegt ze. Toch heeft ze wel een favoriet: Dave!

'Stuur mij ook leuke mannen'

Wil Annemieke volgend jaar zelf meedoen aan B&B Vol Liefde? “Ik dacht: stuur mij ook eens even een paar van die leuke mannen. (…) Ik ben helemaal in de stemming. Ik ben helemaal in de mood. Ik vind het helemaal leuk." Wij zijn voor! Want dat zou zo te horen spannendere tv opleveren dan met ‘saaie’ Denise. Wanneer Aran Annemieke vraagt of zij wel meteen zou zoenen met de mannen, zegt ze enthousiast: “Ja, meteen! [Denise] is heel erg ouderwets wat dat betreft. Ik zat het ook steeds te pushen.

Nog meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vertellen we je graag meer over de heftige aanvaring tussen Astrid en Harmjan... En de excuses die vandaag volgden!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20:30 uur te zien op de zender. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder