Astrid, Hans en Natasja

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid, Hans en Natasja
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde uitslag bekend: Zó loopt het af met de kandidaten

|
|

Laatste update:

De allerlaatste B&B Vol Liefde-aflevering van 2022 zit erop en dat betekent... dat we weten hoe de wekenlange, soms hoogst ongemakkelijke, af en toe emotionele achtbaanrit afloopt. Ein-de-lijk. Hebben de B&B-houders de liefde gevonden?

We nemen per B&B-houder door hoe de liefdesvlag er bij hangt wanneer de camera's voor de laatste keer draaien. Het spreekt natuurlijk voor zich, maar you never know: dit artikel staat vol met DIKKE SPOILERS!

Ted B&B Vol Liefde

Ted in Portugal

Teds tv-avontuur ging als een nachtkaars uit. Uit een vorige aflevering bleek natuurlijk al dat zij en Tjerk toch niet meant to be waren. De OSM'ers besloten om gewoon vrienden te blijven, meer niet. 

Ted blijft wel hopen op die ene bijzondere vent in haar leven en gelukkig heeft ze ook nog genoeg om naar uit te kijken. Zo werkt ze aan een gloednieuwe B&B op een grote lap grond. Die moet nog wel even gebouwd worden dus eh... Ted hoeft zich de komende jaren niet te vervelen. Omdat er verder ook geen dates waren om afscheid van te nemen, bleef Teds aandeel in de laatste B&B Vol Liefde-aflevering een beetje beperkt.

Astrid B&B Vol Liefde

Astrid in Oostenrijk

Zit je? Goedzo, want deze moet je even op je in laten werken. Astrid zorgt voor de grootste verrassing van B&B Vol Liefde! Waar we natuurlijk allemaal dachten dat Astrid nog helemaal niet toe is aan een nieuwe man in haar leven, bleek dat uiteindelijk tóch anders te zitten. Good for her.

Het zit zo: Astrid vertelt in een zelf opgenomen filmpje, enige tijd na de opnames, dat ze contact hield met Harmjan. Die kwam een aantal keer bij haar op bezoek en dat was 'erg leuk'. "Het is nog steeds leuk", lacht ze, waarna Harmjan IN BEELD KOMT. De twee zitten helemaal verliefd naast elkaar en het is allemaal heel wholesome. Toen Astrid haar dank uitsprak, dat 'yamyam' haar ondanks de turbulente, chaotische en heftige momentjes toch niet losliet, was het plaatje compleet. "Dankjewel voor je rotsvaste vertrouwen in mij en de kids." Janken! 

Harmjan en Astrid
Natasja B&B Vol Liefde

Natasja in Frankrijk

De tranen biggelden over onze wangen toen we Menno zagen huilen. Hij wist in zijn achterhoofd al dat Natasja voor nu nee zou zeggen op een romantische relatie, ook al hebben ze een fijne vriendschap opgebouwd. Menno ziet het namelijk wel helemaal zitten en beschrijft Natasja als zijn droomvrouw. Hij kreeg gelijk, trouwens. Natasja vertelde in hun eindgesprek dat ze voor nu even de liefdesdeur dichtknalt: ze voelt niet de sparkle die ze wel wil voordat ze aan een relatie begint. 

Maar... we houden een klein beetje hoop. Natasja vertrouwde Menno toe dat als ze hem nu énorm gaat missen, dat ze alsnog belt en het een kans wil gaan geven. Hij ziet dat helemaal zitten en zo voelde het einde toch nog een tikkie hoopgevend. Hopelijk bleek het voor Menno geen valse hoop te zijn. Dat blijft nog even spannend!

Denise B&B Vol Liefde

Denise in Spanje

Voor Denise veranderde B&B Vol Liefde op de valreep in een flinke Dave-deceptie. Het sportschoolbeest sprak zijn gevoelens uit en meldde dat er wat hem betreft toch geen relatie in zit. Er ontstond nog best een pittige ruzie nadat Denise en haar moeder Dave beschuldigden van 'nep' gedrag - de signalen die Dave volgens haar gaf, wezen wél op liefde. Ophef!

Gelukkig kon Sven de laatste dagen nog een klein beetje pijn verzachten. Denise wilde hem alsnog écht leren kennen en de twee groeiden een beetje naar elkaar toe. Of er meer in zit dan alleen een vriendschap? Dat weten ze nog niet. Wel spraken ze uit elkaar na de opnames nog te willen opzoeken om te kijken of die vonk er nog kan komen. Een licht hoopvol einde dus!

Hans Italië B&B Vol Liefde

Hans in Italië

Hans' B&B Vol Liefde-avontuur was eigenlijk al vanaf het begin gedoemd te mislukken. Een ex in huis, dat trekt geen enkele vrouw. Dat erkende Hans uiteindelijk ook. De B&B staat in de verkoop en hij en Libera moeten op zoek naar een nieuwe invulling van hun leven. In ieder geval zónder elkaar. *Snik*.

De laatste dame die naar Pistoia kwam, Denise, ging met opgeheven hoofd weg in de laatste aflevering. Ze zag in dat Hans nog de nodige dingen moest verwerken en kwam tot de conclusie dat ze niet verliefd op 'm zou kunnen worden. De twee besloten om goede vrienden te blijven en daarom zag de B&B-houder het afscheid ook niet als een 'tot nooit meer ziens' - ze gaan elkaar weer een keer opzoeken. 

Hans Frankrijk B&B Vol Liefde

Hans in Frankrijk

Verrassing! Hans was altijd al een beetje moeilijk in te schatten. Dat vond ook Petra, die er al vanaf het begin bij was en begon te twijfelen toen Annemarie naar huis ging. Zij dacht dat Hans anders voor haar had gekozen, maar daar leek het toch niet op. In de laatste aflevering nam een of andere casanova opeens het lichaam van Hans over. De rockende ruiter blinddoekte Petra, nam haar mee naar een verrassingspicknick en sprak toch min of meer zijn liefde voor haar uit. Wat goed! 

De twee maakten ook al wat seksueel getinte opmerkingen over de 'worst' van Hans dus eh... dat lijkt wel goed te zitten. Petra kreeg in ieder geval het vertrouwen dat hij haar écht en oprecht ziet zitten - iets waar ze echt naar verlangde. Of de liefde ook na de opnames standhield? Dat moet nog blijken...

Lees ook: Is het nog iets geworden tussen Hans en Petra?

Richard B&B Vol Liefde

Richard in Portugal

Richards B&B Vol Liefde-periode eindigt aan de ene kant superfijn, maar aan de andere kant ook erg verdrietig. Zijn match made in heaven Simone had graag nog even op de overwoekerde tipitentenglamping gebleven, maar ze kreeg verschrikkelijk nieuws van het thuisfront: het ging erg slecht met de gezondheid van haar moeder. En dus stapte ze noodgedwongen het vliegtuig in, terug naar Nederland.

In de laatste aflevering vertelt Richard dat de moeder van Simone inmiddels is overleden. We eindigen dus nogal verdrietig en tragisch, maar op liefdesgebied zien we het rooskleurig in. Zo spraken Richard en Simone op het vliegveld al de magische 'ik hou van je'-woorden uit en vertrouwt Richard erop dat Simone weer zijn kant op komt. Grote kans dat deze prille liefde momenteel, een flinke tijd na de opnames, alsnog gaande is!

Lees ook: Zijn Simone en Richard nog steeds bij elkaar?

Martijn B&B Vol Liefde

Martijn in Portugal

Martijn en de vrouw waar hij énorm voor viel, Fenna, nemen erg fijn afscheid in Portugal en spreken de wens uit om elkaar weer te zien. In juli, zo horen we Fenna zeggen wanneer ze uitzwaait. En aangezien de opnames waarschijnlijk in april en mei plaatsvonden, was het vast even afkicken voor Martijn en zijn roze wolk. Hij is aan het einde van de laatste aflevering weer op zichzelf aangewezen en heeft het er zichtbaar moeilijk mee.

Hoewel we Martijns B&B Vol Liefde-avontuur enorm hoopvol eindigen, zit er... wel een verschil in de liefdesbeleving tussen hem en Fenna. In de tusseninterviews horen we hém namelijk zeggen dat-ie van Fenna houdt terwijl zij voor de camera's juist zei een 'lichte kriebel' te voelen, al was dat voor haar 'al heel wat', gaf ze eerlijk toe. Het is nog maar de vraag of de liefde stand houdt - iets zegt ons dat die keuze vooral bij Fenna ligt.

Lees ook: Zijn Fenna en Martijn nog steeds bij elkaar?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder