Harmjan en Astrid in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harmjan en Astrid in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Zijn Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde nog steeds samen?

|
|

Laatste update:

Astrid zorgde even voor de allergrootste B&B Vol Liefde-verrassing EVER door Harmjan alsnog toe te laten in haar (liefdes)leven. Hoe zit het nu met die twee? Woekert de relatievlam nog steeds in de pan?

Even eerlijk: we dachten natuurlijk allemaal dat Astrid nog helemaal niet toe was aan een nieuwe man in haar leven. Bleek dát toch effe héél anders te zitten. Good for her.

B&B Vol Liefde - zo liep het af met Astrid en Harmjan

Astrid vertelt in de finale een zelf opgenomen filmpje, enige tijd na de opnames, dat ze contact hield met Harmjan. Die kwam een aantal keer bij haar op bezoek en dat was 'erg leuk'. "Het is nog steeds leuk", lacht ze, waarna Harmjan het beeld binnenwandelt. De twee zitten helemaal verliefd naast elkaar en het is allemaal heel wholesome. Toen Astrid haar dank uitsprak, dat 'yamyam' haar ondanks de turbulente, chaotische en heftige momentjes toch niet losliet, was het plaatje compleet. "Dankjewel voor je rotsvaste vertrouwen in mij en de kids." Janken geblazen! Hoe zou het nu met de twee gaan? 

Zijn Astrid en Harmjan nog steeds samen?

Dat is natuurlijk de grote vraag... Het antwoord is: Ja! Vlak na de uitzending plaatste Harmjan een vrolijke post op Instagram. 'Eindelijk uit kunnen schreeuwen hoe gelukkig ik ben, Astrid. Om na de rollercoaster verder te mogen gaan met onze ontdekkingsreis... Ik hou van jou!' Duidelijk: hier is geen woord Spaans bij! 

Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde zijn nog samen

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder