Martijn en Fenna B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn en Fenna B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Hoe zit het nu tussen Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Martijn verklaarde supersnel de liefde aan Fenna in B&B Vol Liefde. En hoewel de Brabantse juf er éven van schrok, viel ze later toch voor de B&B-houder. Hoe zit het nu, een flinke tijd na de opnames, tussen de twee?

Martijn en Fenna nemen in de finale erg fijn afscheid in Portugal en kunnen niet wachten om elkaar weer te zien. In juli, zo horen we Fenna zeggen wanneer ze uitzwaait. En aangezien de opnames waarschijnlijk in april en mei plaatsvonden, was het vast even afkicken voor Martijn en zijn roze wolk!

B&B Vol Liefde - Zo loopt het af tussen Martijn en Fenna

De B&B-houder is aan het einde van de laatste aflevering weer op zichzelf aangewezen en heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Hoewel we zijn B&B Vol Liefde-avontuur vrij hoopvol zien eindigen, zit er... wel een verschilletje in liefdesbeleving tussen hem en Fenna. In de tusseninterviews horen we hém namelijk zeggen dat-ie van Fenna houdt terwijl zij voor de camera's juist zei een 'lichte kriebel' te voelen, al was dat voor haar 'al heel wat', gaf ze eerlijk toe. Het is nog maar de vraag of de liefde stand houdt - iets zegt ons dat die keuze vooral bij Fenna ligt en niet bij Martijn.

Zijn Fenna en Martijn nog steeds bij elkaar?

Hoewel de twee misschien ten tijde van de opnames nog geen relatie hadden - dat label zat er in ieder geval nog niet op - kan dat inmiddels, maanden later, natuurlijk héél anders zijn. En... dat blijkt te kloppen! Martijn én Fenna vertelden samen in RTL Boulevard dat het aan is tussen hen. Ook vanuit haar kant is de vonk inmiddels - alsnog - hevig overgeslagen. Wat mooi! De liefjes denken ook al aan hun toekomst. Zo gaat Fenna in Lissabon wonen zodat ze lekker dichtbij haar Martijn woont.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder