Is het iets geworden tussen Hans en Petra uit B&B Vol Liefde?

Door Robin Heerkens
Petra en Hans B&B Vol Liefde
© RTL

Hans en Petra sloten B&B Vol Liefde nogal vol liefde af! Hield de aantrekkingskracht ook na de opnames stand? Is de vonk overgeslagen?

'Franse Hans' was altijd al een beetje moeilijk in te schatten. Dat vond ook Petra, die er al vanaf het begin bij was en begon te twijfelen toen Anne Marie, lees hier hoe het met haar gaat, naar huis ging. Zij dacht dat Hans anders voor haar had gekozen, maar nee hoor, dat bleek helemaal niet zo te zijn!

B&B Vol Liefde - zo liep het af met Petra en Hans

In de grote finale nam een of andere player opeens het lichaam van Hans over. De rockende ruiter blinddoekte Petra, nam haar mee naar een verrassingspicknick en sprak toch min of meer zijn liefde voor haar uit. Wat goed! De eerste kus volgde al snel. De twee maakten ook al wat seksueel getinte opmerkingen over de 'worst' van Hans dus eh... dat lijkt wel goed te zitten. Petra kreeg in ieder geval het vertrouwen dat hij haar écht en oprecht ziet zitten - iets waar ze echt naar verlangde.

Hoe zit het nu tussen Petra en Hans?

Zijn Hans en Petra nog samen? De eerste tekenen waren goed. Zo zat Petra onlangs in de talkshow van Renze Klamer mét een wel heel bijzonder shirt aan. Ze droeg een shirt met daarop de naam van Hans' band. Dat doe je niet als de liefde na de opnames als een nachtkaars uitging, leek ons. En die aanname bleek correct! Hans vertelt aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade 'hartstikke happy' te zijn met Petra, alhoewel hun verkering nog wel 'pril' is.

'Alsof ik niet weg ben geweest'

Ondanks dat Hans nog een tikkie voorzichtig klinkt, is Petra gelukkig alweer komen logeren in de B&B. Ze is tijdens dit bezoekje anderhalve week gebleven en dat voelde heel vertrouwd: "Alsof ik niet weg ben geweest", zegt ze. Ze wilde sowieso eigenlijk helemaal niet weg: "Ik heb op de terugweg wel heel veel gehuild." Aran vraagt Petra vervolgens wat zij leuk vindt aan Hans. Ze legt uit dat de B&B-eigenaar beschikt over zelfspot en helemaal zichzelf is. Hans is net zo complimenteus naar Petra: "Een leuke, knappe dame", zegt hij. "Wat wil je nog meer?"

petra hans nog samen b&b vol liefde rtl boulevard
© RTL 4

Petra voelt zich verkeerd afgeschilderd

Alhoewel Petra en Hans dus gek op elkaar zijn, heeft de deelname aan B&B Vol Liefde helaas ook een beetje een vieze nasmaak achtergelaten bij Petra. Er was namelijk veel kritiek op haar jaloerse gedrag en dat heeft haar pijn gedaan: "Dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik heb daar echt heel veel moeite mee gehad", zegt ze met tranen in haar ogen. "Ik ben niet zoals ze me afgeschilderd hebben. Dat zit me echt hoog.

'De liefde spat ervan af'

Aran vertelt in de studio dat 'de liefde ervan afspatte' bij Hans en Petra. "Petra is in het echt eigenlijk warmer. Op tv kwam ze gewoon wat killer over", vertelt hij. Aran is daarom positief over de toekomst van het stel: "Ik geloof hier wel in." Gelukkig zijn er ook al plannen voor een volgend bezoekje, waarbij Petra uit gaat zoeken wat zij kan gaan doen in de B&B. 

Tenminste, als Hans niet wordt weggekaapt! De B&B-eigenaar – die volgens Aran maar liefst 350 bedpartners heeft gehad – krijgt namelijk nog heel veel brieven en telefoontjes van geïnteresseerde vrouwen...

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.