Petra en Hans in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Petra en Hans in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Is dit het bewijs dat Hans en Petra een setje zijn?

|
|

Laatste update:

Mogelijk hoopgevend B&B Vol Liefde-nieuws! En dát kunnen we maar al te goed gebruiken. Vormen Petra en 'Franse Hans' een koppeltje?

"Ik denk dat zeker te weten dat het nog steeds goed gaat tussen de twee", roept De Telegraaf-B&B-watcher Eva van Riet in haar nieuwe napraatvideo. Hó eens even, dat zou érg mooi zijn. Dat niet alleen: mocht het kloppen, hebben we hier een unicum te pakken. B&B Vol Liefde bestaat pas twee seizoenen, maar bracht tot nu toe géén... liefde op. Tijd voor wat uitleg.

Petra en Hans nog bij elkaar?

Momenteel gaat Petra, die we al kennen van een héél groot NPO-programma, erg lekker met Hans in Frankrijk. De paarden van de B&B-houder komen zelfs helemaal tot rust nu Yovan pleite is. Er vallen weinig stiltes en de twee groeien steeds meer naar elkaar toe. Aan sarcastische sneertjes ook geen gebrek in Dégagnac. Een gouden match, lijkt het. Wat wijst er dan op dat ze as we speak een setje vormen? Nou: "Vorige week vrijdag was Petra te gast bij Renze aan tafel", herinnert Eva zich. "Ze had daar een t-shirt aan met daarop 'Miners of Muzo' en ik zal je eens wat zeggen, dat is de band van Hans!", aldus Eva. "Hans is gitarist en speelt in die rockband."

Love is in the air

"Ik denk dat daar wat is opgebloeid", concludeert Eva en inderdaad: je draagt geen bandshirtje als je de gitarist niet kan uitstaan. Op zijn 'minst' zijn ze dus niet met ruzie uit elkaar gegaan. En eh... dat is al heel wat in B&B Vol Liefde. Als we op een roze wolk zitten - laten we dat voor het gemak even doen - kunnen we er stiekem vanuit gaan dat ze het nog steeds érg leuk hebben samen en dat Petra haar prins op het witte paard heeft gevonden!

Petra in Renze

Petra in Renze

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder