petra yovan Hans b&b vol liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
petra yovan Hans b&b vol liefde
RTLTVB&B vol Liefde

Afknapper bij Hans in B&B Vol Liefde: ‘Kriebeltje is verdwenen’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-deelnemer Hans begon deze aflevering met twee vrouwen in zijn Franse B&B: Petra en Yovan. Uiteindelijk bleef er slechts eentje over: “Zijn promofilmpje was anders dan de realiteit."

Yovan pakt haar koffers

Yovan heeft besloten haar koffers te pakken. Ze vindt het moeilijk om contact te krijgen met Hans en mist interesse vanuit de B&B-eigenaar. Ook vraagt ze zich af of Hans wel echt een natuurmens is. Yovan besluit Hans te vertellen dat ze opstapt. Maar dan blijkt dat ook Hans net afscheid wilde nemen! Ook hij ziet geen match met Yovan – die hij eerder nog omschreef als een 'lawine'!

'Kriebeltje voor Hans is verdwenen'

Gelukkig zien Hans en Yovan dus beiden in dat ze niet voor elkaar in de wieg gelegd zijn. Dat betekent echter niet dat Yovan niet baalt… “Ik heb een drie minuten promofilmpje van Hans gezien en dat was anders dan de realiteit. Dus het kriebeltje voor Hans was heel snel verdwenen”, zo vertelt ze. “Ik heb hier niks gevonden, waarvoor ik mijn touw zou willen gebruiken.

Hans is een 'ingewikkeld project'

Petra blijft nu alleen over bij Hans. Yovan hoopt dat Petra de B&B-eigenaar ‘in het gareel kan krijgen’, maar: “Het is een heel project dat je aangaat”, zo waarschuwt ze. Petra geeft aan wel van ‘ingewikkelde projecten te houden’. Yovan heeft die tijd inmiddels wel gehad: “Ik wil dat het nu gewoon een keer van een leien dakje gaat.

Nadat Yovan vertrokken is, vermaken Petra en Hans zich uitstekend. De twee sluiten de dag zelfs af met een openhartig gesprek, waarbij Hans aangeeft inderdaad wel eens een schop onder zijn kont nodig te hebben.

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier onze column over de tweede week van het spraakmakende tv-programma. Ook vertellen we je graag hoe het nu met Hayriye gaat.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder