Petra in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Petra in B&B Vol Liefde
B&B vol LiefdeTV

B&B Vol Liefde: Tegenvaller voor jaloerse Petra

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde is Petra al een tijd op bezoek bij Hans in Frankrijk. Ze dacht dat de bourgondische B&B-houder wel een beetje verkikkerd op haar was, en zo gedroeg ze zich ook! Tijdens een picknick werd ze getroffen door de waarheid: Hans ziet haar waarschijnlijk tóch niet echt zitten.

Petra is één van de kandidaten van B&B Vol Liefde, maar ze gedraagt zich meer als een soort scheidsrechter. Telkens is ze totáál niet onder de indruk van de andere vrouwen ‘omdat ze niet Hans’ type zijn’. Wie is wel Hans’ type? Petra natuurlijk! Ook de net gearriveerde Marion is totaal geen bedreiging voor Petra.

Petra dist Marion in B&B Vol Liefde

Tijdens de picknick wordt duidelijk dat Petra het qua Marion wel bij het rechte eind had. Volgens Hans zou zij waarschijnlijk binnen een paar dagen vertrekken. De date ging vooral over wat Hans van de andere vrouwen vond, omdat Petra nogal zat te vissen naar de mening van Hans. Waar Petra niet helemaal op rekende is dat Hans ook nog helemaal niet zo zeker is van háár.

Hans dist Petra in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde (en aantrekkingskracht?)

Petra is van plan eerst vrienden te worden met Hans voordat ze wil kijken of er een relatie inzit. Hans zelf vindt het uiterlijk tóch wel erg belangrijk. Daarmee is Petra nog helemaal niet kansloos, maar ze zit mogelijk tóch minder goed ‘in de race’ dan ze zelf dacht.

Hans twijfelt in B&B vol Liefde

Alle hoop is nog niet verloren: in de talkshow Renze zagen we Petra een tijdje geleden in een shirt met de naam van Hans’ band. Dat draag je niet als je een grafhekel aan elkaar hebt, dus we vlakken Peet nog niet uit! 

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier over de ‘romantische’ zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder