Petra in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Petra in B&B Vol Liefde
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Petra niet onder indruk van nieuwe concurrent: 'Oh my god'

|
|

Laatste update:

Na het vertrek van Yovan dacht Petra het rijk én Hans voor zich alleen te hebben. Toch maakte de kleurrijke Daisy haar opwachting in de B&B in het Franse Dégagnac, in een knalroze T-shirt met bijpassend haaraccessoire. Over de komst van Daisy is Petra niet bepaald te spreken: "Mijn eerste reactie? Oh my god. Gaan we nu weer krijgen."

Ze kookt niet

Speuren we misschien wat jaloezie bij Petra? Ze weet in elk geval genoeg punten aan te halen waarom de veel jongere Daisy niet bij Hans past. "Ze heeft volgens mij helemaal niks met een B&B, want ze denkt ook heel anders erover. En ze kookt niet. En haar Frans is ook nog niet zo jofel. Dus ja, ik vind het allemaal héél bijzonder."

Petra bakent 'haar' territorium af

Daarnaast is er nog wat rivaliteit rondom de slaapplek. "Ze zat met één oog naar mijn kamertje te gluren en ik heb ook gelijk duidelijk gemaakt dat dat hem niet gaat worden. Dat die van mij is, en daar blijf ik bij", vertelt de 51-jarige Petra.

Hans vindt Daisy juist wel 'een hele leuke meid': "Ik zou het leuk vinden om met haar op de dansvloer te staan". Hij twijfelt er wel aan of ze binnen het bedrijf past. Dat zal ongetwijfeld in de komende afleveringen blijken.

Neem ook een kijkje op onze speciale overzichtspagina met al het nieuws over B&B Vol Liefde.

Trouble in Pistoia

In deze aflevering zagen we ook dat de ex-vrouw van Hans in het Italiaanse Pistoia woest is op Sylvia. Libera vindt Sylvia maar 'achterbaks' dat ze achter haar rug om loopt te klagen tegen Hans. Dat ze ook nog eens voor haar neus de wc durft te poetsen... Ook Hans is er wel klaar mee. "Ik vind het een beetje respectloos", verwijt hij Sylvia.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder