b&b vol liefde franse hans daisy petra

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde franse hans daisy petra
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Petra is klaar met ‘opgedofte’ Hans: ‘Waarom doe je dit?’

|
|

Laatste update:

De aanwezigheid van Daisy in de B&B van Franse Hans maakt heel wat los… Niet alleen bij de B&B-eigenaar zelf, maar ook bij Petra: “Als het zo blijft, weet ik niet hoe lang ik het volhoud.

Daisy maakt indruk in B&B Vol Liefde

Vlak voor het weekend kreeg Franse Hans bezoek van een derde vrouw: Daisy. Tijdens de avonduren leerden de twee elkaar onder het genot van een wijntje beter kennen. En dat smaakte blijkbaar naar meer! Hans besloot vandaag in ieder geval zijn beste beentje voor te zetten: hij schoor zijn gezicht, trok schone kleren aan en spoot een lekker geurtje op. En dat had effect! Niet alleen op Daisy, maar ook op Petra…

Petra is teleurgesteld in Hans

Petra – die eerder nog niet onder de indruk was van Daisy – is not amused dat Hans plotseling zoveel werk van zijn uiterlijk maakt. "Hij was echt heel erg opgedoft vandaag. Zo heb ik hem nog niet eerder gezien. Dan vraag ik me ook wel af: waarom doe je dit? (…) Hij gedraagt zich helemaal anders. Dit is niet de Hans die ik wil zien. Het is ook zeker niet de Hans die ik heb gezien. Als het zo blijft, weet ik niet hoe lang ik het volhoud. Maar dat zullen geen weken meer zijn dan."

'Hij geniet van de aandacht'

Petra heeft het gevoel dat Hans al zijn pijlen op Daisy richt: "Ik voel me onzichtbaar. Hij geniet van de aandacht, maar op een vervelende manier." En misschien heeft ze daar ook wel een punt… Wanneer Petra zijn geliefde auto meeneemt, reageert hij daar bijvoorbeeld amper op. Gelukkig weet Petra zichzelf later wel te herpakken! "Ik ga er wel voor. Ik ga uitrusten en dan goed uitgerust de strijd weer aan."

Hoe dat verdergaat, zien we hopelijk morgen! Voor nu nog wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma! Lees hier bijvoorbeeld over bewijs dat het toch weer goed komt tussen Hans en Petra. Ook stuitten we op deze ‘neerbuigende’ uitspraak van Sylvia….

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder