Anne Marie B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anne Marie B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Anne Marie uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Janken! Een flink tranendal gisteren bij het afscheid van Anne Marie B&B Vol Liefde. Ze hakte eerder al de knoop door: tussen haar en Hans wordt het niks. Hoe gaat het nu met de kandidaat? Is er alsnog een vonk overgeslagen?

Het is één groot komen en gaan in deze laatste B&B Vol Liefde-week. Zo pakte ook opperkakker Tjerk zijn koffers nadat Ted 'm wegstuurde. Ook voor Anne Marie bij 'Franse Hans' was de koek op. Ze voelde de liefdesklik niet en besloot om weg te gaan.

Party hardy

Haar aankomst in Frankrijk verliep nogal hectisch: Hans' band én Daisy en Petra waren er allemaal, inclusief katers van de nacht ervoor. “Ik kwam aan in een soort afterparty. Er gebeurde van alles. Ik had te doen met Hans: die was gewoon echt in de war”, blikt ze terug in Het Liefdesontbijtje van RTL. Ook niet zo heel gek: hij had zijn bandmaten al lang niet gezien en de hele bups haalde bijna de hele nacht door. “De eerste 48 uur waren een rollercoaster. Pas na die 48 uur kon ik eigenlijk pas goed kijken: waar ben ik? Wie is Hans?

Wel of geen klik?

Op het gebied van ondernemerschap hadden Hans en ik geen klik. Dat was voor mij het minst leuke daar en daar werd ik ook het meest door geïrriteerd. Maar we hadden een enorme klik op het gebied van paarden. Er ontstond ook wel een gevoel tussen ons. Er was wel een aantrekkingskracht. Maar goed, het plaatje was voor mij niet rond.

Hans en Anne Marie

Anne Marie en Petra

De zoete inval bij Hans en de best wel heftige aanwezigheid van Petra, zorgden ervoor dat Anne Marie écht moest wennen. Ze vindt zichzelf en Petra ook best dominant, dus de liefdesconcurrenten waren niet meteen besties. Maar de band tussen de dames werd alsnog best sterk. “Het was steeds complete chaos. En elke keer zagen we weer een andere Hans. Dan heb je toch steun aan elkaar.

Afscheid

Het afscheid viel Anne Marie, die zelf de knoop doorhakte en wegging, nog best zwaar. “Ik wist dat hij het anders wilde. Maar we konden daar niet met zijn drieën blijven. En ik was er klaar mee. Dit wordt voor mij geen relatie. Dat was voor mij heel duidelijk.” Gek genoeg zag ze toen weer een andere Hans. “Een hele gevoelige Hans. Eigenlijk werd op dat moment, dat hij emotioneel werd, pas echt duidelijk hoe hij erin stond. Hij toonde zijn emoties niet en kon er ook niet goed over praten. Hij lachte alles een beetje weg.

Hoe gaat het nu met Anne Marie?

Terug naar vandaag de dag. Hoe zit het met Anne Marie en de mannen, maanden na de B&B Vol Liefde-opnames? Ze heeft momenteel geen relatie, zo blijkt. “Misschien moet ik verder rijden dan duizend kilometer voor een date want de Spaanse taal ligt mij toch iets beter dan de Franse taal”, lacht ze. “Ik sta nog steeds open voor de liefde.

Ben je benieuwd naar de andere kandidaten? We vertellen je graag hoe het afloopt met de deelnemers! Check daarnaast ook vooral onze overzichtspagina met al het laatste nieuws over het datingprogramma.

Lees verder