• RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Ted klaar met Tjerk: ‘Toen heb ik maar betaald’

Door Alie Sierkstra
ted tjerk b&b vol liefde uitslag einde

Ted en Tjerk doen in B&B Vol Liefde een laatste poging om de liefde te laten opbloeien. Tjerk gooit echter al snel zijn eigen glazen in: "Daar hou ik helemaal niet van. Zo ben ik niet opgegroeid.

De laatste week B&B Vol Liefde

De laatste knopen in B&B Vol Liefde worden doorgehakt! Wie er nog lang en gelukkig leven? Dat geldt in ieder geval niet voor Ted en Tjerk. Nadat Ted gisteren afscheid nam van Ben, moet nu ook Tjerk afzwaaien. De romantische gevoelens zijn uitgebleven bij Ted… en daar droeg hun date van vanavond niet aan bij!

'Die mag net zo hard betalen'

Ted en Tjerk probeerden het liefdesvuur te laten ontbranden door nog wat leuke uitjes te ondernemen. Wanneer Ted leert dat OSM’er Tjerk eigenlijk best wel gierig is, is ze er echter snel klaar mee. Ondanks een paar niet zo subtiele blikken, laat Tjerk haar namelijk de toegangskaartjes voor een attractie betalen. "Toen heb ik maar betaald", vertelt ze. "Daar hou ik helemaal niet van. Zo ben ik niet opgegroeid. Ik vind dat een genodigde, of een man in dit geval, niet hoeft onder te doen voor een vrouw. Die mag net zo hard betalen."

Geen klik voor Ted

Ted besluit later die dag om afscheid te nemen van Tjerk. En dat komt best wel onverwacht. "Jouw gezelschap stel ik zeer op prijs. (…) Ik vind het heel leuk je te hebben leren kennen. Ik wil zeker nog wel contact met je houden”, zo begint Tjerk. Ted is echter resoluut: “Ik heb niet dezelfde klik als jij hebt. Mijn hart springt niet uit mijn lijf van enthousiasme en liefde voor jou." Natuurlijk vindt ze het jammer, ze had het ook leuker gevonden als er wel een vonk was geweest. Maar helaas… Ted blijft alleen achter op Madeira.

Ben je benieuwd naar de andere kandidaten? We vertellen je graag hoe het afloopt met de deelnemers! Check daarnaast ook vooral onze overzichtspagina met al het laatste nieuws over het datingprogramma. Zo lees je hier hoe Teds andere man, Ben, terugblikt op zijn avontuur.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.