Natasja en Menno B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natasja en Menno B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

Hoe zit het nu tussen Menno en Natasja uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

B&B-houdster Natasja vond Menno steeds leuker worden, maar voelde geen vlinders. Is ze Menno na afloop van B&B Vol Liefde toch gaan missen, zoals ze zelf hoopte? Hoe zit het enige tijd na de opnames met de twee?

B&B Vol Liefde is inmiddels afgelopen: check hier hoe het avontuur afliep voor de kandidaten.

Lees ook:

B&B Vol Liefde - zo liep het af met Natasja en Menno

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde gaf Natasja eindelijk het verlossende woord aan Menno. Hij had zich teruggetrokken op zijn kamertje in de B&B, terwijl Natasja in beraad ging of ze nu wel of niet een relatie met Menno zag zitten. Hoewel Natasja de volgende ochtend niet bepaald goed nieuws had voor Menno, leek de deur nog op een kiertje te staan. Natasja zei dat ze wilde onderzoeken of ze hem gaat missen of niet, zonder Menno in de tussentijd aan het lijntje houden.

Hoe zit het nu tussen Natasja en Menno?

Natasja heeft met De Telegraaf gesproken en geeft aan dat ze nog wél contact heeft met Menno. Dit is alleen géén liefdescontact. “Ik voelde het niet”, geeft ze eerlijk toe. “Ik miste de sparkle. Dat wil ik ook zo graag voelen, maar dat kun je niet sturen. We hebben nu als vrienden contact.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder