Simone en Richard in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone en Richard in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog steeds samen?

|
|

Laatste update:

Simone en Richard stalen vanaf moment één de harten van B&B Vol Liefde-kijkers. Hoe zit het, maanden na de opnames, eigenlijk tussen de twee? Zijn ze nog steeds helemaal hoteldebotel?

Richards B&B Vol Liefde-periode eindigt superfijn én verdrietig. Zijn match made in heaven Simone had graag nog even op de overwoekerde tipitentenglamping gebleven, maar ze kreeg verschrikkelijk nieuws van het thuisfront: het ging erg slecht met de gezondheid van haar moeder. En dus stapte ze noodgedwongen het vliegtuig in, terug naar Nederland. In de finale deelt Richard het verschrikkelijke nieuws dat de moeder van Simone inmiddels is overleden.

B&B Vol Liefde - zo loopt het af tussen Richard en Simone

Hoewel we met één groot tranendal eindigen, zien we het op liefdesgebied wel rooskleurig in voor de twee. Zo spraken Richard en Simone op het vliegveld al de magische 'ik hou van je'-woorden uit en vertrouwt Richard erop dat Simone weer zijn kant op komt. Grote kans dat deze prille liefde momenteel, een flinke tijd na de opnames, alsnog gaande is!

Hoe zit het nu tussen Richard en Simone?

Kort na het tweede seizoen van B&B Vol Liefde kregen we een dikke tegenslag te verwerken. Richard vertelde dat hij het tóch heeft uitgemaakt met Simone... Na lang wikken en wegen belde hij Simone op om het alsnog uit te maken. Hij had zeker wel gevoelens voor haar, maar het voelde toch niet helemaal goed. Richard bleef Simone vergelijken met zijn overleden vrouw, en had het daar ook erg moeilijk mee. 'Misschien ben ik wel op zoek naar hetzelfde gevoel als ik toen had.'

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder