Top 10 Netflix: de populairste series

Dit is Netflix’ eigen top 10 populairste series. De lijst wordt regelmatig geüpdatet. Déze series worden momenteel het meest gestreamd!

Door Redactie
La Chica de Nieve

Kan je geen genoeg krijgen? Check dan hier de beste series op Netflix!

10. That '90s Show

Met That '90s Show keren we na lange tijd weer terug in de kelder van Red en Kitty Forman uit That '70s Show. De vrienden die we kennen uit de originele serie zijn ondertussen allemaal volwassen en een paar hebben zelfs kinderen op de wereld gezet. Daarom volgt deze spin-off een nieuwe groep vrienden - onder wie Eric en Donna's dochter Leia - die het huis op stelten zetten en te maken krijgen met de welbekende tienerproblemen in de jaren negentig.

9. Sahmaran

In de duistere thrillerserie Sahmaran gaat Şashu op zoek naar haar opa om hem te confronteren met het leed dat hij heeft aangericht. Tijdens haar reis stuit ze per ongeluk op een mysterieuze gemeenschap. Met het geloof in alleen liefde en wijsheid, is de Mar-clan al jaren aan het wachten om hun profetie te voltooien. Met de komst van Şashu lijkt die dichterbij dan ooit.

8. Physical 100

In deze Koreaanse spelshow strijdt een grote groep deelnemers in een loodzware training tegen elkaar. Wie is het sterkst? Wie kan er fysiek het meest aan? Deze gruwelijk moeilijke spellen kunnen alleen de allerbesten overwinnen. Physical 100 wordt regelmatig vergeleken met Squid Game en als je de serie bekijkt, snap je waar dat vandaan komt.

7. Wednesday

De Addams Family is terug! Deze serie gaat over - je raadt het al - Wednesday, de jongste dochter van de familie. Ze gaat naar Nevermore Academy, een school voor vampiers, weerwolven en andere wezens die moeite hebben hun plekje te vinden in de maatschappij. Wednesday voelt zich hier niet op haar plek en wil zo snel mogelijk weg, maar dan raakt ze betrokken bij een moordmysterie.

6. Vikings: Valhalla

In Vikings: Valhalla draait het niet om de iconische Viking Ragnar Lothbrok en zijn familieleden. Deze spin-off speelt zich honderd jaar later af en volgt onder andere Leif Erikson (Sam Corlett) en zijn zus Freydís (Frida Gustavsson). De spanningen tussen de afstammelingen van de Vikingen blijven maar groeien en geloofskwesties zetten de onderlinge band op de proef. 

5. Fauda

De gepensioneerde topagent Doron besluit alsnog op zoek te gaan naar een Palestijnse militant waarvan hij dacht hem gedood te hebben. Door zijn turbulente zoektocht ontstaat complete chaos en komt de ene gevaarlijke situatie na de ander. De agent kan de actie van het vak niet weerstaan en wil graag terug naar zijn eigen team. In het vierde seizoen krijgt Doron een nieuwe, spannende uitdaging die hij maar al te graag met beide handen aanpakt.

4. Lockwood & Co.

De jonge Lucy is een meisje met paranormale gaven. Dat komt goed van pas wanneer zij zich aansluit bij twee begaafde tieners met een heel bijzonder beroep: spokenjagen. Met hun spokenjachtbureau Lockwood & Co. bestrijden de jongvolwassenen levensgevaarlijke geesten die in de krochten van Londen ronddwalen.

3. Les Combattantes

Deze Franse serie volgt een groep vrouwen in het Frankrijk van 1914; de periode van de eerste wereldoorlog. Het Duitse leger rukt op in Europa en de mannen vertrekken richting het front vol loopgraven en nieuwe wapens. Wat gebeurt er met de vrouwen die achterblijven? Les Combattantes geeft een intiem en schokkend kijkje in de heftige periode voor vrouwen.

2. Ginny & Georgia

Met de release van het tweede seizoen, kruipen moeder Georgia (Brianne Howey) en dochterlief Ginny (Antonia Gentry) weer naar de top van Netflix. We volgen de twee uiteenlopende karakters in hun leven vol drama, problemen en pittige uitdagingen. Hoe reageert Ginny als zij ontdekt dat haar moeder niet helemaal eerlijk is? 

1. La Chica de Nieve

We gaan ruim tien jaar terug de tijd in met deze Spaanse thrillerserie. In Malaga wordt jaarlijks Drie Koningen gevierd met een indrukwekkende parade. Er is nog maar weinig feestelijk aan wanneer de jonge Amaya in de menigte verdwijnt en niet meer wordt teruggevonden. Vijf jaar later zijn er plots nieuwe aanwijzingen die meer vertellen over haar vermissing.