Top 10 Netflix: de populairste series

Dit is Netflix’ eigen top 10 populairste series. De lijst wordt regelmatig geüpdatet. Déze series worden momenteel het meest gestreamd!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
© LIAM DANIEL/NETFLIX

Kan je geen genoeg krijgen? Check dan hier de beste series op Netflix!

10. Pálpito

Simóns vrouw wordt vermoord om haar hart te verwijderen en te transplanteren naar Camila. Op zoek naar wraak belandt Simón (Michel Brown) in de gevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In alle hectiek wordt  hij verliefd op Camila, de vrouw die het overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw. Maar dan ontdekken ze beide de waarheid.

9. Rough Diamonds

Noah Wolfson (Kevin Janssens) keert terug naar Antwerpen nadat hij jaren geleden zijn Joodse manier van leven de rug heeft toegekeerd. Eenmaal terug ontdekt hij dat zijn broer het eens zo machtige familiebedrijf in de problemen heeft gebracht door diamanten te verhandelen met schimmige partners. Het is de start van veel problemen die de familie de criminele onderwereld inzuigt.

8. The Diplomat

In The Diplomat (lees hier onze recensie) is Kate Wyler (Keri Russell) is een ervaren Amerikaanse diplomate, die op het punt staat om naar Kaboel te vertrekken, tot ze opeens wordt aangesteld als ambassadeur in Londen. Veel keuze heeft ze niet: de belangen zijn duidelijk groter dan een aantrekkelijke carrièreswitch. Omdat de details in eerste instantie nog wat vaag blijven, vertrekt Kate naar de Britse hoofdstad zonder te weten wat ze daar precies aan zal treffen.

7. Firefly Lane

In Firefly Lane (lees hier onze recensie) zijn veertigers Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke) twee onwaarschijnlijke vrienden die elkaar al sinds hun tienerjaren kennen. Kate is het introverte meisje en Tully het coolste meisje op school. Samen vormen ze een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat en leidt tot een tragedie in het heden.

6. The Night Agent

The Night Agent (lees hier onze recensie) draait om beginnende FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso). Hij werkt vanuit de kelder in het Witte Huis en bemant een telefoon die eigenlijk nooit overgaat. Als dat plots wél gebeurt moet hij razendsnel in actie komen om verschrikkelijke situaties te voorkomen.

5. McGregor Forever

Na twee jaar pauze keert MMA-vechter Connor McGregor terug voor een gevecht tegen de ongeslagen Khabib Nurmagomedov. De gemoederen lopen hoog op en de verbluffende uitslag leidt tot chaos. Wanneer de wereld door de coronacrisis stil komt te staan, vreest Connor zijn momentum te verliezen. Maar dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak wordt hij uiteindelijk de grootste publiekstrekker van de UFC.

4. El Silencio

Sergio Cicsar heeft een aantal jaar terug zijn ouders vermoord door ze van het balkon van hun duwen. Door deze actie is hij zes jaar in de cel beland. Het bijzondere aan Sergio is dat hij geen woord meer heeft gesproken sinds het moment van de dubbele moord. Om er zeker van te zijn dat hij geen gevaar meer is voor de samenleving, moeten de autoriteiten erachter komen waarom hij zijn ouders vermoord heeft. De jonge psychiater Ana wordt ingeschakeld om zijn vertrouwen proberen te winnen en hem hopelijk aan het praten te krijgen.

3. Selling Sunset

De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Deze serie volgt de groep terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In deze wereld draait alles om relaties en dat betekent vaak een groot drama.

2. XO, Kitty

In XO, Kitty (lees hier onze recensie), denkt de zestienjarige Kitty alles te weten over de liefde. Als zij er klaar voor is om haar eigen stempel op de wereld te drukken, besluit ze haar thuis achter zich te laten. Ze gaat naar dezelfde school waar haar moeder ooit op zat. Niet alleen wil Kitty daar meer te weten te komen over het leven van haar moeder, ook hoopt ze weer contact te krijgen met haar langeafstandsvriendje Dae. In Seoul realiseert ze zich al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

1. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story (lees hier onze recensie) vertrekt de jonge Charlotte tegen haar wil in naar Londen om te trouwen met koning George van Engeland. Ze ontdekt dat de koninklijke familie niet is wat ze zich had voorgesteld, maar na een tijdje vindt het jonge meisje toch haar weg in het paleis. Zo is Charlotte hard op weg om een ​​van Europa's meest onontkoombare monarchen te worden.