Marty Byrde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marty Byrde

Top 10 Netflix: de populairste films en series

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

Kan je geen genoeg krijgen? Check dan hier de beste series op Netflix!

10. Heartstopper (seizoen 1)

Serie

In de coming of age-serie Heartstopper, gebaseerd op de webstrip van Alice Oseman, verandert een onverwachte vriendschap tussen tieners Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) in een prille liefde.

 

9. Superneuzen Kit & Sam (seizoen 1)

Serie

We hebben weer twee nieuwe animatiefiguren: Kit & Sam. Samen reizen ze de hele wereld over om met hun wetenschappelijke kennis en coole gadgets veel mysteries in het dierenrijk op te lossen. 

 

 

8. PAW Patrol (2019)

Serie

Geen verrassing: één van de populairste kinderseries van dit moment staat in de Top 10! Voor wie géén kids heeft: Deze avontuurlijke, humoristische actieserie gaat over zes heldhaftige honden. Samen met de 10-jarige Ryder gaan ze op gewaagde reddingsacties om de inwoners van Adventures Bay te beschermen. Geen enkele klus is hen te groot en geen enkele pup te klein. 

 

 

7. Bridgerton (seizoen 2)

Serie

We kunnen ons weer heerlijk onderdompelen in de sexy high society van het negentiende-eeuwse Londen. Het zwoele kostuumdrama Bridgerton keerde namelijk (iets minder geil dan gebruikelijk) terug en dit seizoen zien we hoe de oudste zoon van de Bridgerton-clan, Anthony (Jonathan Bailey), de ware liefde vindt bij Kate (Simone Ashley uit Sex Education). 

 

6. Pálpito (2022)

Serie

Een man is vastberaden om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, maar dan ontmoet hij de vrouw die het hart van zijn geliefde heeft ontvangen.

5. Bling Empire (seizoen 2)

Serie

Reality-fans opgelet! Deze superrijke Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers in LA zullen de Kardashians natuurlijk niet van de troon stoten, maar deze Crazy Rich Asians houden net zoveel van feesten, glamour en drama.

 

 

4. Bienvenidos a Edén (seizoen 1)

Serie

In deze Spaanse thrillerserie volgen we een groep jongvolwassenen die naar een feestje op een afgelegen eiland gaat. Maar wat ze niet weten is dat dit eiland gevaarlijke geheimen en valstrikken met zich meebrengt…

 

 

3. Workin’ Moms (seizoen 6)

Serie

Het is pittig om werk en kinderen te combineren, maar Catherine Reitman (dochter van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman) zag daar de humor wel van in en maakte de vlijmscherpe comedyserie Workin’ Moms. In het zesde seizoen zijn de kinderen van de werkende moeders weer een jaartje ouder en dat gaat gepaard met nog meer strubbelingen.

 

2. Ozark (seizoen 4)

Serie

De witwassers zijn weer terug van weggeweest. Marty Byrde (Jason Bateman) kwam in de problemen met de Mexicaanse drugsbaron waarvoor hij geld witwaste. Hoe het nu met hem gaat zien we in het vierde en laatste seizoen dat nu in zijn geheel op Netflix staat.

 

1. The Lincoln Lawyer (seizoen 1)

Serie

Matthew McConaughey schitterde al eerder in de boekverfilming The Lincoln Lawyer, maar in deze Netflix-serie wordt de rol van rijdende raadsman gespeeld door Manuel Garcia-Rulfo. Mickey Haller is een gehaaide advocaat die geen kantoor heeft, maar vanuit zijn auto werkt. Hij krijgt de taak om een rijke moordverdachte te verdedigen en zet daarmee alles op het spel.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder