The Umbrella Academy S3

Veronica Superguide logo
The Umbrella Academy S3

Top 10 Netflix: de populairste series

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit is Netflix’ eigen top 10 populairste series. De lijst wordt regelmatig geüpdatet. Déze series worden momenteel het meest gestreamd!

 

Kan je geen genoeg krijgen? Check dan hier de beste series op Netflix!

10. First Kill (seizoen 1)

Juliette (Sarah Catherine Hook) wil graag bij een machtige vampierenfamilie horen. Hiervoor moet ze zichzelf bewijzen en zal ze iemand moeten vermoorden. De tiener ziet in haar nieuwe klasgenoot Calliope (Imani Lewis) de perfecte kandidaat. Maar dan kom Juliette erachter dat Cal een vampierjager is en moet ze extra op haar hoede zijn.

9. Intimidad (seizoen 1)

Itziar Ituño, bekend als Raquel uit La Casa de Papel, speelt nu de politica Malen. Wanneer er een stiekem opgenomen seksvideo van haar wordt gelekt, komt de carrière van de opkomende politica op het spel te staan. Ze laat zich niet tegenhouden door de pikante beelden en gaat de strijd aan met de mensen die haar kapot proberen te maken.

8. Keep Sweet, Pray and Obey (seizoen 1)

Deze korte docuserie gaat over de onbekende, maar gevaarlijke sekteleider Warren Jeffs. Er wordt onderzoek gedaan naar zijn opkomst in de ‘Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen'. De docu laat zien hoe hij zich naar boven heeft gewerkt en de macht heeft weten te veroveren.

7. La casa de papel Korea

In deze Koreaanse remake van La Casa de Papel staan Noord- en Zuid-Korea op het punt zich te verenigen. En om een stabiele economie te creëren, wordt een gemeenschappelijke munt gedrukt. Jammer genoeg zorgt dit voor nog meer ongelijkheid en een groepje dieven komt samen voor de grootste overval ooit.

6. Twee Zomers (seizoen 1)

Een vriendengroep komt samen op een klein eiland om de verjaardag van Romée (An Miller) te vieren. Voordat het feest kan beginnen, ontvangt haar man Peter (Tom Vermeire) een schokkend filmpje van dertig jaar geleden. Als hij geen losgeld betaalt, worden de beelden openbaar gemaakt. Hij weet zeker dat één van zijn vrienden hem chanteert, maar wie? Check hier onze recensie van Twee Zomers.

5. You Don’t Know Me (seizoen 1)

In You Don’t Know Me volgen we het verhaal van de jonge Hero. Hij staat voor de rechter en wordt beschuldigd van moord. Hero ontslaat zijn advocaat en verdedigt zichzelf nu. Het lijkt een zaak met een overduidelijke dader, maar na het liefdesverhaal dat Hero vertelt, komen er duistere zaken naar boven uit de Londense onderwereld. Dit verhaal is gebaseerd op de bestseller van Imran Mahmood.

4. Man vs Bee (seizoen 1)

In Man vs Bee past de onhandige vader Trevor (Rowan Atkinson) op het chique landhuis van een stel. In tien afleveringen zien we hoe Trevor de strijd aangaat met een vervelende bij. In de verhitte strijd tussen de man en de bij sneuvelen er meerdere dure spullen in het fancy onderkomen, maar de bij blijft. Verwacht veel chaos en de nodige lachmomenten. Voor fans van Mr. Bean is dit weer genieten van Rowan en zien we hem zoals we hem kennen uit zijn Mr. Bean-tijd.

3. Peaky Blinders (seizoen 6)

In het vijfde seizoen kwam Thomas Shelby (Cillian Murphy) tegenover de fascistische politicus Oswald Mosley (Sam Claflin) te staan en voor het eerst was iemand de leider van de Peaky Blinders te slim af. In het zesde (en laatste?) seizoen gaat de strijd tussen de mannen door en komt de Tweede Wereldoorlog steeds dichterbij. Maar Mosley is niet de enige rivaal waar Tommy mee te maken krijgt, ook in zijn eigen omgeving heeft hij vijanden.

2. Stranger Things (seizoen 4)

Het eerste deel van het vierde seizoen staat nu een paar weken op Netflix. Voor het tweede gedeelte moet je wachten tot 1 juli. De kids zijn ondertussen ouder en wijzer geworden, maar hun bovennatuurlijke avonturen hebben flinke littekens achtergelaten en een nieuwe dreiging staat alweer voor de deur.

 

 

 

1. The Umbrella Academy (seizoen 3)

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy eindigde met een flinke cliffhanger. In een alternatieve versie van 2019 heeft Reginald Hargreeves geen Umbrella Academy opgericht, maar de Sparrow Academy. Deze groep bestaat uit zeven andere helden, waaronder Ben, die nog steeds in leven is. In het derde seizoen komen de twee verschillende groepen tegenover elkaar te staan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder