Nieuw op Prime Video in maart 2023

In maart zie je op Prime Video de muzikale dramaserie Daisy Jones & The Six, waarin het wel en wee van een wereldberoemde band wordt getoond. Ook zie je de Nederlandse fantasyserie Panduloria en een documentaire over Team Jumbo-Visma.

Daisy Jones and the Six

Nieuwe series op Prime Video

All-in: Team Jumbo-Visma (seizoen 1)

Voor deze sportdocumentaire is wielerploeg Team Jumbo-Visma een jaar lang gevolgd. Te zien is hoe de wielerhelden de Tour de France winnen in 2022 en zich kapot trainen om letterlijk en figuurlijk de top te bereiken. Ook zie je wat voor impact de sport heeft op hun privéleven.

All-in: Team Jumbo-Visma is vanaf 1 maart te zien op Prime Video.

Daisy Jones & The Six (seizoen 1)

Deze muzikale dramaserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Taylor Jenkins Reid, draait om de fictieve band Daisy Jones & The Six. In 1977 zijn de muzikanten wereldberoemd en staan ze voor volle zalen, maar op hun hoogtepunt stopt de groep. Twintig jaar later worden de bandleden geïnterviewd en vertellen ze het ware verhaal.

Daisy Jones & The Six is vanaf 3 maart te zien op Prime Video.

Panduloria (seizoen 1)

In de Nederlandse fantasyserie Panduloria wordt een groepje avonturiers gevolgd. Ze komen samen in herberg Den Gulden Draeck, waar ze tijdens een wekelijkse vergadering op komische wijze hun epische avonturen analyseren. Wat ging er goed, wat ging fout en wat kan in het vervolg beter?

Panduloria is vanaf 22 maart te zien op Prime Video.

Panduloria
© Martijn van Gelder - StudioISA

The Power (seizoen 1)

Uit het niets krijgen alle tienermeisjes ter wereld de bovennatuurlijke kracht om andere mensen te elektrocuteren. Terwijl zij worstelen met hun nieuwe vaardigheid gaan de volwassenen op zoek naar antwoorden. Dit heeft grote gevolgen voor de machtsverhoudingen.

The Power is vanaf 31 maart te zien op Prime Video.

Nieuwe films op Prime Video

Perfect Addiction

MMA-coach Sienna (Kiana Madeira) traint haar vriend Jax (Matthew Noszka) om MMA-kampioen te worden. Maar wanneer hij vreemdgaat met haar zusje verbreekt Sienna de relatie en wil zij wraak nemen. Ze ontmoet de getalenteerde vechter Kayden (Ross Butler) en traint hem om Jax te verslaan.  

Perfect Addiction is vanaf 24 maart te zien op Prime Video.

Dit is ook te zien op Prime Video in maart:

13 maart

La Course (seizoen 1)

18 maart

Wolfpack (seizoen 1)