Nieuw op Prime Video in juni 2023

In juni zie je op Prime Video onder andere een nieuwe special van The Grand Tour, het laatste seizoen van actieserie Jack Ryan en een documentaire over het populaire kledingmerk Daily Paper.

Gerard Butler as Brodie Torrance and Mike Colter as Louis Gaspare  in PLANE. Photo Credit: Kenneth Rexach
© Kenneth Rexach/Lionsgate

Nieuwe series op Prime Video

Aagainst All Odds, The Daily Paper Story

Daily Paper is een Nederlands kledingmerk dat binnen korte tijd Europa wist te veroveren. De documentaireserie Against All Odds, The Daily Paper Story vertelt het verhaal van de drie jeugdvrienden die met een blog uit wisten te groeien tot een invloedrijk streetstyle merk. Nu ze zo succesvol zijn, moet er goed nagedacht worden over de toekomst.

Against All Odds, The Daily Paper Story is vanaf 5 juni te zien op Prime Video.

Jack Ryan (seizoen 4)

In het vierde en laatste seizoen van Jack Ryan is Jack (John Krasinski) de tijdelijke onderdirecteur van de CIA en heeft hij de taak om corruptie binnen de inlichtingendienst aan te pakken. Samen met zijn team ontdekt de geheim agent een reeks verdachte missies en komt hij een groot complot op het spoor.

Jack Ryan seizoen 4 is vanaf 30 juni te zien op Prime Video. Wekelijks verschijnen twee nieuwe afleveringen.

Nieuwe films op Prime Video

Plane

Piloot Brodie Torrance (Gerard Butler) moet een noodlanding maken op een klein eilandje. Daar worden de passagiers gevangengenomen door criminelen. Brodie weet te ontsnappen en bedenkt een plan om de passagiers te redden. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van een veroordeelde moordenaar, die in het vliegtuig werd vervoerd.

Plane is vanaf 2 juni te zien op Prime Video.

Culpa Mia

De zeventienjarige Noah (Nicole Wallace) moet haar oude leven achter zich laten wanneer haar moeder trouwt met een rijke man en verhuist naar zijn grote landhuis. Daar ontmoet Nicole haar nieuwe stiefbroer Nick (Gabriel Guevara). De twee kunnen niet met elkaar opschieten, totdat Noah een verrassende ontdekking over hem doet.

Culpa Mia is vanaf 8 juni te zien op Prime Video.

Creed III

Adonis Creed (Michael B. Jordan) zet een punt achter zijn bokscarrière en wil zich richten op het trainen van nieuwe boksers. Daar komt verandering in wanneer een vriend van vroeger opeens voor zijn deur staat. Damien (Jonathan Majors) wil nog één kans om zichzelf in de ring te bewijzen en daar heeft hij de hulp van Adonis bij nodig.

Creed III is vanaf 9 juni te zien op Prime Video.

Triangle of Sadness

Een fotomodel wordt samen met zijn vriendin uitgenodigd op een luxe cruise vol rijke mensen. Wat begint als een droomreisje verandert in een nachtmerrie wanneer het schip zinkt en de passagiers stranden op een onbewoond eiland.

Triangle of Sadness is vanaf 15 juni te zien op Prime Video.

The Grand Tour: Eurocrash

In deze special gaan Jeremy, Richard en James op een roadtrip door Midden-Europa. Ze rijden onder andere door Polen, Slowakije, Hongarije en Slovenië, waar ze weer allerlei avonturen beleven. Het trio wordt bijvoorbeeld beschoten door boogschutters en neemt deel aan een autorace in de stijl van The Fast and the Furious.

The Grand Tour: Eurocrash is vanaf 16 juni te zien op Prime Video.

The Grand Tour Eurocrash James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson
© Prime Video

Dit is ook te zien op Prime Video in juni:

2 juni

In Bob We Trust

Medellin

23 juni

All Inclusive

Colin from Accounts

I'm a Virgo