Man vs Bee

Veronica Superguide logo
Man vs Bee

Nieuw op Netflix deze week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Met deze week: Rowan Atkinson in de hilarische serie Man vs Bee, het langverwachte derde seizoen van The Umbrella Academy en de komische actiefilm The Man from Toronto

 

Benieuwd wat je nog meer kan verwachten? Deze films en series komen deze maand naar Netflix.

Series

Man vs Bee (seizoen 1)

Rowan Atkinson heeft maar liefst drie iconische personages gecreëerd. De vileine Edmund Blackadder, de stuntelende spion Johnny English en natuurlijk de hilarische Mr. Bean. Met de comedyserie Man vs Bee maakt hij zijn eerste Netflix Original en in tien korte afleveringen speelt hij een onhandige man die ruzie krijgt met een eigenwijze bij.

La casa de papel: Korea (seizoen 1)

Sinds deze week kunnen fans van La casa de papel zich vermaken met deze Koreaanse remake. In deze actieserie staan Noord- en Zuid-Korea zich op het punt te verenigen. En om een stabiele economie te creëren, wordt een gemeenschappelijke munt gedrukt. Jammer genoeg zorgt dit voor nog meer ongelijkheid en een groepje dieven komt samen voor de grootste overval ooit.

The Umbrella Academy (seizoen 3)

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy eindigde met een flinke cliffhanger. In een alternatieve versie van 2019 heeft Reginald Hargreeves geen Umbrella Academy opgericht, maar de Sparrow Academy. Deze groep bestaat uit vijf andere helden, waaronder Ben, die nog steeds in leven is. In het derde seizoen komen de twee verschillende groepen tegenover elkaar te staan.

Films

The Man from Toronto (2022)

Door een simpel misverstand wordt pechvogel Teddy (Kevin Hart) aangezien voor een brute huurmoordenaar, die bekend staat als 'The Man from Toronto' (Woody Harrelson). Om de echte killer op te kunnen sporen, wordt Teddy door de FBI gebruikt als lokaas en moet hij zich voordoen als de gewelddadige crimineel. Het duurt niet lang voordat de echte Man from Toronto opduikt en hij is erg boos op Teddy.

The Way Down (2021)

In deze thriller volgen we het verhaal van Thom (Freddie Highmore). Hij is net afgestudeerd als ingenieur en samen met kunsthandelaar Walter (Liam Cunningham) bedenkt hij een plan om een legendarische schat te stelen. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten de mannen in een Spaanse bank inbreken. Dat doen ze tijdens het WK van 2010, wanneer Spanje speelt tegen Nederland. Terwijl het personeel van de bank is afgeleid door de wedstrijd grijpen zij hun kans de schat te bemachtigen.

Joel Kim Booster: Psychosexual (2022)

Met deze stand-up comedy special maakt de hilarische Joel Kim Booster zijn debuut op Netflix. Op het podium in Los Angeles bespreekt de comedian de meest uiteenlopende onderwerpen, waaronder zijn Aziatische cultuur, waarom katten beter zijn dan honden en de fascinatie die hij heeft voor menselijke seksualiteit.

18 juni

Hablar (2015)

Land of Hope (2018)

The Five Elements of Adventure (2015)

The Flying Frenchies - Retour au Fjords (2014)

Spriggan (seizoen 1)

 

19 juni

Civil: Ben Crump (2022)

The Adventures of TinTin (seizoen 1)

Fever (2014)

Gabriel (2013)  

20 juni

Askin Kiyameti (Doom of Love) (2022)

Facing the Enemy (2014)  

 

21 juni

Azali (2018)

The Future Of (seizoen 1)  

 

22 juni

Snowflake Mountain (seizoen 1)

Welcome to Wedding Hell (seizoen 1)

Love & Gelato (2022)

The Hidden Lives of Pets (seizoen 1)

Bruna Louise: Demolition (2022)  

 

23 juni

First Class (seizoen 1) 

Kròlowa (Queen) (seizoen 1)

Beyond: An African Surf Documentary (2017)

Gypsy Spirit: Harri Stojka - Eine Reise (2010)

Apocalypse Please! (2020)

Refugio (2020)

 

24 juni

Glamour Girls (2022)

Herself (2020)

Appunti di un venditore di donne (2021)

Portugal (2018)

Fuori era primavera (2020)

Il paradiso all’improvviso (2003)

Una moglie bellissima (2007)

Angry Birds: Summer Madness (seizoen 2)

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder