Nieuw op Netflix deze week: You People, Narvik, Lockwood & Co. en meer

Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met veel nieuwe series en films. Met deze week: de romantische komedie You People, de oorlogsfilm Narvik en de fantasyserie Lockwood & Co..

Door Redactie
You People

Benieuwd wat je nog meer kan verwachten de komende tijd?

Deze films en series komen in februari naar Netflix.

Series

Lockwood & Co. (seizoen 1)

De jonge Lucy is een meisje met paranormale gaven. Dat komt goed van pas wanneer zij zich aansluit bij twee begaafde tieners met een heel bijzonder beroep: spokenjagen. Met hun spokenjachtbureau Lockwood & Co. bestrijden de jongvolwassenen levensgevaarlijke geesten die in de krochten van Londen ronddwalen.

Todo Dia a Mesma Noite (seizoen 1)

27 januari 2013 was een gitzwarte dag in Brazilië. In de nachtclub Kiss brak een grote brand uit waardoor 242 feestvierders om het leven kwamen. Onder hen voornamelijk jonge studenten die een ontgroeningsfeest hielden in de nachtclub. Deze miniserie zoomt in op die verschrikkelijke dag en vertelt het nare verhaal van de Kiss Nightclub Fire.

La Chica de Nieve (seizoen 1)

We gaan ruim tien jaar terug de tijd in met deze nieuwste Spaanse thrillerserie. In Malaga wordt jaarlijks Drie Koningen gevierd met een indrukwekkende parade. Er is nog maar weinig feestelijk aan wanneer de jonge Amaya in de menigte verdwijnt en niet meer wordt teruggevonden. Vijf jaar later zijn er plots nieuwe aanwijzingen die meer vertellen over haar vermissing.

Physical 100 (seizoen 1)

In deze Koreaanse spelshow strijdt een grote groep deelnemers in een loodzware training tegen elkaar. Wie is het sterkst? Wie kan er fysiek het meest aan? Deze gruwelijk moeilijke spellen kunnen alleen de allerbesten overwinnen. Physical 100 wordt regelmatig vergeleken met Squid Game en als je de serie bekijkt, snap je waar dat vandaan komt.

Films

Narvik (2022)

Er zijn talloze oorlogsfilms die het verhaal vertellen van de Tweede Wereldoorlog. Ook Netflix waagt zich aan het genre met een vertelling van Hitlers eerste nederlaag in Narvik. De film speelt zich af in 1940 wanneer Hitler zijn oog heeft laten vallen op ijzererts om zijn oorlogsmachine draaiende te houden. De geallieerden uit de stad Narvik zetten alles op alles om dit tegen te houden. Wanneer een Noorse soldaat terugkeert naar huis, ontdekt hij een schokkende waarheid over zijn vrouw.

You People (2023)

Een modern liefdesverhaal met Jonah Hill in de hoofdrol? Yes, please! Wanneer een koppel halsoverkop verliefd is op elkaar, is de gevreesde tijd eindelijk aangebroken: het ontmoeten van de familie. De gezinnen zijn totaal verschillend van elkaar en zorgen dan ook voor de nodige problemen. Botsende culturen, maatschappelijke kwesties, hoge verwachtingen en generatieverschillen; alles komt aan bod in deze romantische komedie.

Deze films en series kwamen deze week ook naar Netflix:

21 januari

Alchemy of Souls (seizoen 2)

23 januari

Trolley (S1E5)

Vinland Saga (S2E3)

25 januari

Natale a tutti i costi (2022)

Love Never Lies: Poland (seizoen 1)

Contra las cuerdas (seizoen 1)

26 januari

Record of Ragnarok (seizoen 2)

Daniel Spellbound (seizoen 2)

The Interest of Love (S1E1)

27 januari

Kings of Jo'burg (seizoen 2)