Nieuw op Netflix deze week: Manifest, Perfil Falso, A Beautiful Life en meer

Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met veel nieuwe series en films. Met deze week: nieuwe afleveringen van Manifest, de erotische thriller Perfil Falso, de Deense film A Beautiful Life en meer.

Manifest
© Courtesy of Netflix

Benieuwd wat je nog meer kan verwachten de komende tijd?

Deze films en series komen in juni naar Netflix.

Series

Manifest (seizoen 4, deel 2)

Drie seizoenen lang was Manifest te zien op de Amerikaanse zender NBC, maar toen werd plots de stekker getrokken uit de populaire serie. Gelukkig schoot Netflix te hulp om het verhaal netjes af te ronden met een vierde seizoen. In dit tweede deel van het laatste seizoen, waarin de sterfdatum van de hoofdpersonages steeds dichterbij komt, worden eindelijk alle vragen beantwoord en alle mysteries opgelost. 

Perfil Falso (seizoen 1)

Netflix is al jaren thuis in het maken van erotische films en series en met Perfil Falso (lees hier onze recensie) is dat aanbod nog verder uitgebreid. De knappe Camila (Carolina Miranda) ontmoet de man van haar dromen op Tinder. De Colombiaanse plastisch chirurg Fernando (Rodolfo Salas) is hartstikke rijk en het sprookje lijkt te mooi om waar te zijn. Dat klopt, want na een paar maanden daten is Fernando opeens verdwenen. Camila wil weten hoe het zit en gaat naar hem op zoek.

New Amsterdam (seizoen 3)

Hoewel het derde seizoen van hitserie New Amsterdam al een tijd te zien was op andere streamingdiensten, zijn de afleveringen nu eindelijk te zien op Netflix. In de populaire ziekenhuisserie volgen we Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold). In het derde seizoen speelt de coronapandemie een grote rol en moeten de medewerkers van het ziekenhuis een aantal moeilijke beslissingen nemen.

Films

Ad Astra

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) wil zijn vermiste vader zoeken. Klein minpunt: hij bevindt zich in de ruimte. Hij reist alle uithoeken van ons zonnestelsel af en ontrafelt in de tussentijd een groot mysterie. Zijn ruimtereis lijkt belangrijker dan ooit en betekent veel voor de toekomst van het menselijk bestaan.

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Terwijl The Godfather en The Godfather Part II worden gezien als tijdloze meesterwerken, zijn de meningen over het derde deel in de iconische reeks verdeeld. Regisseur Francis Ford Coppola was zelf ook helemaal niet tevreden met de film en in 2020 monteerde hij een nieuwe versie met een ander begin en einde. The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone is daardoor de versie die hij altijd al voor ogen had.

A Beautiful Life

De jonge visser Elliot (Christopher) blijkt een geweldige zanger te zijn en muziekmanager Suzanne (Christine Albeck Børge) wil een grote ster van hem maken. Haar dochter Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas) is producer en krijgt de taak hem klaar te stomen voor een succesvolle carrière, maar dat blijkt toch een stuk lastiger dan gedacht.

Deze films en series kwamen deze week ook naar Netflix:

30 mei

I Think You Should Leave with Tim Robinson (seizoen 3)

Siren: Survive the Island (seizoen 1)

31 mei

Mixed by Erry

Yeh Jawaani Hai Deewani

1 juni

Spider-Man

Spider-Man 2

Spider-Man 3

Grown Ups 2

Daddy Day Care

Paul

Shooter

Pedal the World

Grown Ups

Goosebumps 2: Haunted Halloween

The Addams Family

The Sum of All Fears

The Days (seizoen 1)

Family Camp

Spirits

Tina

Blackfish

Hawaiian Gardens

L'Appel du silence

Maléfique

2 juni

Valeria (seizoen 3)

Scoop (seizoen 1)

Ricos de Amor 2

Missed Connections

The Estate