Nieuw op HBO Max in juni 2023

The Idol is nu al de meest controversiële serie van het jaar en in juni kun je eindelijk de spraakmakende HBO Max Original zien. Ook verschijnt op de streamingdienst het tweede seizoen van And Just Like That... 

And Just Like That seizoen 2
© Craig Blankenhorn

Nieuwe Series op HBO Max

The Idol

Zangeres Jocelyn (Lily-Rose Depp) heeft haar tour af moeten zeggen na een zenuwinzinking. Ze vreest dat haar carrière voorbij is en doet er alles aan om haar plek als sexy popster terug te krijgen. Daardoor raakt ze in de ban van sekteleider Tedros (The Weeknd), die een slechte invloed op haar heeft.

The Idol is vanaf 5 juni te zien op HBO Max. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

First Five

Op 34-jarige leeftijd werd Sanna Marin premier van Finland en dat maakte haar gelijk de jongste premier ter wereld. Deze Finse documentaireserie volgt de politica en haar regering vol vrouwelijke leiders. De vijf vrouwen krijgen al snel te maken met een wereldwijde pandemie en de oorlog in Oekraïne.

First Five is vanaf 9 juni te zien op HBO Max.

The Righteous Gemstones (seizoen 3)

In het derde seizoen van de absurdistische comedyserie heeft Jesse Gemstone (Danny McBride) eindelijk de leiding over de megakerk van zijn familie. Dat blijkt een stuk lastiger dan gedacht en Jesse krijgt al snel te maken met een nieuwe rivaal, die vindt dat de excentrieke evangelist en zijn familie slechte Christenen zijn.

The Rigtheous Gemstones seizoen 3 is vanaf 19 juni te zien op HBO Max. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

And Just Like That… (seizoen 2)

Na het overlijden van haar grote liefde probeert Carrie (Sarah Jessica Parker) de draad weer op te pakken. Ze is even klaar met relaties, maar dan komt een vlam van vroeger weer in haar leven. Ondertussen worstelen Carries vriendinnen ook met relaties, seks en hun carrières.

And Just Like That… seizoen 2 is vanaf 22 juni te zien op HBO Max. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

Nieuwe films op HBO Max

Magic Mike’s Last Dance

Voormalig stripper Mike (Channing Tatum) is zijn meubelbedrijf kwijtgeraakt en werkt als barman. Tijdens een evenement wordt hij benaderd door de rijke Maxandra Mendoza (Salma Hayek Pinault) en zij vraagt hem om voor haar te strippen. Zij is erg onder de indruk en nodigt Mike uit om in Londen een spectaculaire dansshow op te zetten.

Magic Mike’s Last Dance is vanaf 2 juni te zien op HBO Max.

Supernova

Sam (Colin Firth) en Tusker (Stanley Tucci) zijn al twintig jaar samen en maken een roadtrip door Engeland. Tusker heeft dementie en de twee reizen langs allerlei locaties waar ze fijne herinneringen aan hebben. Maar de gezondheid van Tusker gaat steeds harder achteruit en Sam moet zich voorbereiden op een leven zonder zijn geliefde.

Supernova is vanaf 2 juni te zien op HBO Max.

Ook te zien op HBO Max in juni

1 juni

Naked.Loud.Proud

3 juni

Painting with John (seizoen 3)

7 juni

The Eric Andre Show (seizoen 6)

8 juni

Queen of Versailles Reigns Again

Unprecedented 

15 juni

How Do You Measure a Year?

Rebel Hearts

Batali: The Fall of a Super Star Chef

22 juni

Downey's Dream Cars

29 juni

Warrior (seizoen 3)

Ten Year Old Tom (seizoen 2)