Nieuw op HBO Max in maart 2023

In maart verschijnt het tweede seizoen van Perry Mason op HBO Max. Ook wordt er afscheid genomen van de hitserie Succession, dat na vier seizoenen stopt op het hoogtepunt.

Succession

Nieuwe Series op HBO Max

Perry Mason (seizoen 2)

In het tweede seizoen van de duistere advocatenserie komt Perry Mason (Matthew Rhys) in actie wanneer twee mannen beschuldigd worden van een moord. Hij weet zeker dat het duo onschuldig is en tijdens zijn onderzoek naar de echte dader komt hij een grote samenzwering op het spoor.

Het tweede seizoen van Perry Mason is vanaf 7 maart te zien op HBO Max.

Rain Dogs (seizoen 1)

Alleenstaande moeder Costello (Daisy May Cooper) wordt haar huis uitgezet en belandt met haar tienjarige dochter op straat. Ze doet haar best om te overleven en de schijn op te houden dat alles goed gaat. Gelukkig kan ze terecht bij haar rijke broer, maar de twee zijn elkaars tegenpolen en dat zorgt voor veel ruzies in deze komische dramaserie.

Rain Dogs is vanaf 7 maart te zien op HBO Max.

House of Hammer (seizoen 1)

Armie Hammer was een grote Hollywoodster tot hij in opspraak kwam vanwege seksueel misbruik. Hij misbruikte zijn partners en stuurde hen schokkende berichtjes over kannibalisme. Deze documentaireserie verdiept zich in de acteur en tijdens het onderzoek naar Armie blijkt de steenrijke Hammer-familie een hele duistere kant te hebben.

House of Hammer is vanaf 15 maart te zien op HBO Max.

Succession (seizoen 4)

Hitserie Succession heeft al talloze prijzen in de wacht gesleept, maar het vierde seizoen is toch echt het laatste en de vlijmscherpe dramaserie stopt op het hoogtepunt. De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco komt steeds dichterbij en de Roys zijn bang dat ze veel invloed zullen verliezen, waardoor de machtsstrijd onder de familieleden nog heftiger wordt.

Het vierde seizoen van Succession is vanaf 27 maart te zien op HBO Max.

Nieuwe films op HBO Max

Marlon Wayans: God Loves Me

Marlon Wayans is vooral bekend van de vele filmkomedies die hij gemaakt heeft met zijn broer Shawn, maar de acteur staat zo nu en dan ook op het podium als stand-up comedian. In zijn show God Loves Me vertelt hij onder andere over de klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock en dat deze mep eigenlijk Marlons schuld is.

Marlon Wayans: God Loves Me is te zien op HBO Max.

House Party (2023)

In de remake van de komedieklassieker uit de jaren negentig maken twee mannen schoon in het huis van basketballer LeBron James. Omdat ze geld nodig hebben en aangezien LeBron op een lange vakantie is, besluiten ze een groot feest te geven in zijn huis. Ze nodigen de grootste sterren uit en hopen met het entreegeld een mooie toekomst op te kunnen bouwen, maar dat kan natuurlijk nooit goed gaan.

House Party is vanaf 3 maart te zien op HBO Max.