The Time Traveler's Wife

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Time Traveler's Wife

Nieuw op HBO Max in mei 2022

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Ruben Praster

HBO Max heeft in mei niet alleen topseries in de aanbieding, zoals The Staircase en Conversations with Friends, maar ook verslavende realityseries als Finding Magic Mike en FBoy Island.

Series

 

Finding Magic Mike (seizoen 1)

In de realityserie Finding Magic Mike zie je natuurlijk heel veel halfnaakte mannen rondhuppelen, maar de danswedstrijd heeft meer te bieden dan glimmende buikspieren en losse heupen. De vijftig deelnemers doen mee om 100.000 dollar te winnen, maar sluiten ondertussen ook waardevolle vriendschappen en leren veel over zichzelf.

Finding Magic Mike is vanaf 2 mei te zien op HBO Max.

FBoy Island (seizoen 1)

In de realityserie FBoy Island gaan drie vrijgezelle vrouwen op zoek naar de liefde. Ze kunnen kiezen uit 24 single mannen, maar alleen de helft van hen is op zoek naar een betekenisvolle relatie. De andere 12 zijn fuckboys, die alleen maar meedoen om de prijzenpot te winnen. Het is aan de vrouwen om de juiste man te kiezen. HBO Max heeft al aangekondigd dat er een Nederlandse versie van het programma aankomt.

FBoy Island is vanaf 3 mei te zien op HBO Max.

Wahl Street (seizoen 1)

Mark Wahlberg is niet alleen een succesvolle acteur, de Hollywoodster is ook een drukke ondernemer. Hij heeft meerdere bedrijven, waaronder een kledinglijn en hamburgerrestaurant. In de zesdelige documentaireserie Wahl Street geeft Wahlberg een eerlijk kijkje achter de schermen en toont hij niet alleen zijn succes, maar ook zijn tegenslagen.

 

 

Wahl Street is vanaf 4 mei te zien op HBO Max.

The Staircase (seizoen 1)

De Netflix-documentaireserie The Staircase vertelde het verhaal van schrijver Michael Peterson en de raadselachtige dood van zijn vrouw Kathleen. In deze gelijknamige dramaserie wordt het waargebeurde drama verpakt in een spannend mysterie met Colin Firth en Toni Colette in de hoofdrol. Wanneer Kathleen van de trap valt en overlijdt, lijkt het een tragisch ongeluk, maar is dat wel zo?

The Staircase is vanaf 6 mei te zien op HBO Max.

Conversations with Friends (seizoen 1)

Frances (Alison Oliver) en Bobbi (Sasha Lane) hebben in het verleden gedate en zijn nu beste vriendinnen. Het leven van de twee jonge vrouwen verandert volledig wanneer ze schrijfster Melissa (Jemima Kirke) en haar man Nick (Joe Alwyn) ontmoeten. Wat begint als een vriendschap tussen vier mensen ontwikkelt zich al snel tot meer en maakt de onderlinge relaties erg gecompliceerd.

Conversations with Friends is vanaf 15 mei te zien op HBO Max.

The Time Traveler’s Wife (seizoen 1)

Na de verfilming met Rachel McAdams en Eric Bana is er nu een serie van het romantische boek The Time Traveler’s Wife. Theo James (Divergent) speelt Henry, een man die door de tijd kan reizen. Hij heeft hier geen controle over en dat zet de relatie met zijn vrouw Clare (Rose Leslie uit Game of Thrones) onder grote druk.

The Time Traveler’s Wife is vanaf 16 mei te zien op HBO Max.

Dit is ook te zien op HBO Max in mei.

 

1 mei

 

Wellington Paranormal (seizoen 4)

 

Mr. Bean: The Animated Series (seizoen 1 t/m 3)

 

The Hype (seizoen 1)

 

I am Duran (2019)

 

I am Bolt (2016)

 

Steve McQueen: The Lost Movie (2021)

 

Ferrari: Race to Immortality (2017)

 

Trophy (2017)

 

Momentum Generation (2018)

 

2 mei

 

Legendary (seizoen 1)

 

Bunker (seizoen 1)

 

Babel (2006)

 

3 mei

 

Baketopia (seizoen 1)

 

The Event (seizoen 1)

 

4 mei

 

Spring Awakening: Those You’ve Known (2022)

 

The House (2017)

 

5 mei

 

Selena + Chef (seizoen 1 t/m 3)

 

6 mei

 

Pokémon Detective Pikachu (2019)

 

7 mei

 

A Star is Born (2018)

 

13 mei

 

Hacks (seizoen 2)

 

31 mei

 

The Tower (seizoen 1)

Lees verder