Nieuw op Netflix in juni 2023

In juni eindigt de mysterieuze dramaserie Manifest en ook de romantische comedyserie Never Have I Ever stopt ermee. Gelukkig verschijnen deze maand ook het zesde seizoen van Black Mirror en het derde seizoen van The Witcher.

Never Have I Ever
© Netflix

Nieuwe series op Netflix

Manifest (seizoen 4, deel 2)

Drie seizoenen lang was Manifest te zien op de Amerikaanse zender NBC, totdat de stekker uit de serie werd getrokken. Gelukkig schoot Netflix te hulp om het verhaal af te ronden met een vierde seizoen. In dit tweede deel van het laatste seizoen, waarin de sterfdatum van de hoofdpersonen steeds dichterbij komt, worden eindelijk alle vragen beantwoord en mysteries opgelost.  

Het tweede deel van het vierde seizoen van Manifest is vanaf 2 juni te zien op Netflix.

Arnold

Arnold Schwarzenegger is een icoon, maar daar heeft hij keihard voor moeten werken. In de driedelige documentaireserie Arnold kijkt de actieheld terug op zijn leven en vertelt Arnie hoe hij begon als bodybuilder en uit wist te groeien tot wereldberoemde filmster en gouverneur van Californië. Maar het succes heeft ook een keerzijde.

Arnold is vanaf 7 juni te zien op Netflix.

Never Have I Ever (seizoen 4)

Drie seizoenen lang maakte Devi (Maitreyi Ramakrishnan) haar school onveilig met een reeks foute beslissingen en impulsieve acties. In het vierde seizoen van de comedyserie lijkt ze haar leven eindelijk op orde te hebben, maar dat kan nooit lang goed gaan. Ze blijkt namelijk nog steeds gevoelens te hebben voor ex-vriendje Ben (Jaren Lewison), die een nieuwe vriendin heeft.

Never Have I Ever seizoen 4 is vanaf 8 juni te zien op Netflix.

Our Planet II

In dit vervolg op de populaire natuurdocumentaire Our Planet neemt presentator David Attenborough de kijker weer mee op reis langs de mooiste plekken op aarde. In deze serie volgt de camera verschillende dieren die migreren van de ene wonderschone locatie naar de andere.

Our Planet II is vanaf 14 juni te zien op Netflix.

Black Mirror (seizoen 6)

Wat je kunt verwachten van Black Mirror seizoen 6 is nog moeilijk te zeggen. De sciencefictionserie zit bomvol verrassingen en onvoorspelbare plotwendingen. In vijf korte films zie je vijf verschillende nachtmerries. Zo ontdekt een vrouw dat een streamingzender een serie over haar leven heeft gemaakt, draait een astronaut langzaam door en wordt een filmster opgejaagd door de pers. 

Black Mirror seizoen 6 is op 15 juni te zien op Netflix.

The Witcher (seizoen 3 - volume 1)

Vanaf het vierde seizoen wordt de hoofdrol in The Witcher overgenomen door Liam Hemsworth, maar voordat het zo ver is, schittert Henry Cavill nog een laatste keer als monsterjager Geralt. Het tweede seizoen bouwde op naar een grote strijd en in dit eerste deel van het derde seizoen is te zien hoe het verhaal verder gaat.

The Witcher (seizoen 3 - volume 1) is vanaf 29 juni te zien op Netflix.

Nieuwe films op Netflix

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Terwijl The Godfather en The Godfather Part II gezien worden als tijdloze meesterwerken zijn de meningen over The Godfather Part III verdeeld. Regisseur Francis Ford Coppola was ook niet tevreden met de film en in 2020 monteerde hij een nieuwe versie met een ander begin en einde. The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone is daardoor de versie die hij altijd al voor ogen had.

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone is vanaf 1 juni te zien op Netflix.

A Beautiful Life

De jonge visser Elliott (Christopher) blijkt een geweldige zanger te zijn en muziekmanager Suzanne (Christine Albeck Børge) wil van hem een grote ster maken. Haar dochter Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas) is producer en krijgt de taak om hem klaar te stomen voor een succesvolle carrière, maar dat blijkt een stuk lastiger dan gedacht.

A Beautiful Life is vanaf 1 juni te zien op Netflix.

Oei, Ik Groei!

Deze romantische comedy gebaseerd op het geliefde opvoedingsboek volgt verschillende koppels die worstelen met het opvoeden van hun kinderen. De succesvolle advocate Anne (Sallie Harmsen) ontdekt bijvoorbeeld dat een carrière en baby niet heel goed samengaan. Om daar een oplossing voor te vinden, sluit ze zich aan bij een club voor moeders.

Oei, Ik Groei! is vanaf 9 juni te zien op Netflix.

Extraction 2

In dit vervolg op actieknaller Extraction keert Chris Hemsworth terug als huurling Tyler Rake. Hij krijgt de opdracht om het gezin van een meedogenloze gangster te redden uit een zwaarbewaakte gevangenis. De opdracht is gevaarlijker dan gedacht en Tyler moet alles op alles zetten om het gezin te beschermen.

Extraction 2 is vanaf 16 juni te zien op Netflix.

A traves del mar

Terwijl Ares (Julio Peña) in Stockholm studeert en Raquel (Clara Galle) nog in Spanje woont, is het verliefde koppel nog steeds samen, maar ze hebben allebei veel moeite met de langeafstandsrelatie. Tijdens een vakantie kunnen ze elkaar eindelijk weer zien, maar de twee merken ook dat er veel is veranderd en ze moeten werken aan hun relatie.

A traves del mar is vanaf 23 juni te zien op Netflix.

Dit verschijnt ook op Netflix in juni

1 juni

New Amsterdam (seizoen 3)

Tina

The Days

House of the Spirits

2 juni

The Estate

Valeria (seizoen 3)

Vortex

6 juni

Ordinary Men: The Forgotten Holocaust

My Little Pony: Wees Trouw Aan Jezelf (seizoen 4)

8 juni

Tour de France: Au coeur du peloton

9 juni

Baraja: La firma del asesino

Tex Mex Motors

Human Resources (seizoen 2)

De Notenkraker en de Toverfluit

Bloodhounds

Questo mondo non mi renderà cattivo

You do You

13 juni

Amy Schumer: Emergency Contact

14 juni

Madre de alquiler

15 juni

La mala familia

16 juni

Monday

Black Clover: Sword of the Wizard King

19 juni

Net Geen Narwal

Take Care of Maya

20 juni

Wil de Krokodil

85 South: Ghetto Legends

23 juni

iNumber Number: Jozi Gold

The Perfect Find

Catching Killers (seizoen 3)

30 juni

Nimona