Richard en Simone zoenen in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Richard en Simone zoenen in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Dochter Richard vond zoenscène ‘ongemakkelijk’

|
|

Laatste update:

Richard is één van de kleurrijkste deelnemers aan B&B Vol Liefde, ook al is deze ‘ruwe bolster met blanke pit’ grotendeels onverstaanbaar. Richard zorgde voor hilariteit door zijn date Simone enthousiast af te lebberen. Zijn dochter Demelza krijgt de beelden niet van haar netvlies!

In RTL Boulevard zocht Aran Bade Richards dochter op, die vertelde over haar vader, die een paar jaar geleden zijn vrouw verloor. Dat Richard meedoet aan B&B Vol Liefde vindt Demelza geen enkel punt. ‘Misschien is het anders als mijn ouders uit elkaar waren gegaan, en mijn moeder er nog was. Ik vind het juist heel mooi als hij een nieuwe vrouw zou krijgen.’

Slobberende Richard in B&B Vol Liefde

Toch schrok Demelza wél een beetje van de lompe ‘zoenscène’ uit het begin van het seizoen. Richard en Simone lebberden elkaar ongegeneerd af. ‘Sommige scènes zijn ongemakkelijk, en dan denk ik dat we weten over welke scène we het hebben!’ Ja, dat vergeten we waarschijnlijk nóóit meer: Richard tongzoende Simone als een dorstige bouvier die een bak water aanvalt!

Richard en Simone in B&B Vol Liefde

Met een hand voor haar gezicht keek ze de beelden terug: ‘Hoezo is dat zó luid?’

Simone en Richard lijken een mooie toekomst tegemoet te gaan dankzij B&B Vol Liefde. Er moet nog een vijfde dame langskomen, maar eigenlijk kan die beter thuisblijven. De dames na Simone kregen een behoorlijk koude ontvangst en dat verdienen ze natuurlijk niet. 

Hoe het verder gaat zie je elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier van de ‘romantische’ zomerhit B&B Vol Liefde.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder