Maureen Richard B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maureen Richard B&B Vol Liefde
Angela de Jong

B&B Vol Liefde-kijkers smullen van ruzie tussen Richard en Maureen: 'Give it up'

|
|

Laatste update:

Maureen is de nieuwste vangst in de B&B Vol Liefde van Richard. En ze ziet het avontuur in Portugal heel zonnig in. Tapas eten, naar het strand, leuke dingetjes doen, ze is helemaal in de vakantie mood. Maar heeft Richard het daar niet veel te druk voor? Het loopt in ieder geval weer lekker uit de hand bij Richard.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

‘Meer avontuur’

Zijn glamping is nog lang niet af, dus hij is flink aan de bak. Liefjes Simone en Maureen moeten zichzelf even vermaken. Simone ligt lekker bij het zwembad, neemt zo nu een duik, maar Maureen heeft blijkbaar zin in meer avontuur. “Wil je nog iets gaan ondernemen vandaag?”, vraagt ze aan Simone. “Ik heb daar eigenlijk niet zo over nagedacht. Ik laat het gewoon over me heen komen. Maar we kunnen wel even kijken wat Richard gaat doen.” 

‘Hij is gewoon aan het ontwijken’

“Ga jij het vragen dan? Ik durf dat niet”, zegt Maureen. “Ik durf dat wel hoor, maar ga jij het vragen?”, zegt ze er snel achteraan. Ze hoopt in ieder geval op een spannende dag. “Jij gaat vakantie vieren gewoon?” “Yes giiiirl, ik ben in Portugal, ik ben vrij. Ik bedoel, lekker terrasje pakken. Richard doet ook wat hij fijn vindt. Hij is continu weg. Hij perst ’s ochtends verse jus en daar is de koffie, en hij gaat aan het werk. Hij is gewoon aan het ontwijken.” Ehm, volgens mij moet Maureen de video van Richard nog een keer kijken.

Geen handjes vasthouden

“Wat gaan we doen vandaag?”, probeert Maureen bij Richard. “Ik weet het niet”, antwoordt hij terwijl hij snel nog even zijn veters tussendoor strikt. “Ik ga eerst lekker aan het werk.” “Deze prinses die acht jaar alleen is, denkt dat alles om haar draait”, zegt Richard. “Je kun alles van me krijgen. Je kunt alles doen, maar ik ga niet de hele dag je handje vasthouden of koffie inschenken.” En dáár gaat het dus precies mis. Want is Maureen niet gewoon wel op zoek naar iemand die haar handje vasthoudt? Al snel barst de bom tussen de twee.

‘We doen het zoals ik wil’

“Maureen, ik wil niet zeuren. Ik vind je een schat van een mens. Maar je bent bij mij op visite en we doen het zoals ik het wil.” Hij is duidelijk zoals altijd, maar Richard gaat nog even door: “Ik denk denk niet dat ze snapt dat ik met m’n bedrijf bezig ben.” Maureen is hier alleen niet zo van onder de indruk: “Ik wil eigenlijk gewoon weg Ik ga gewoon weg. Iets ondernemen. Doei doei.”

Op Twitter smullen de kijkers van deze B&B-fittie:

 

Ondertussen neemt Richard zijn vrouwen mee naar de boerderij die hij ook bezit. “Iedereen verdient een tweede kans. Ik kan geen onderscheid maken. Dat gaat niet. Ondanks dat ze me niet ligt, ze is ook naar Portugal gekomen.” Maar echt overtuigd klinkt hij niet. Maureen kijkt er met een hele andere blik naar; zij vindt dat niet alles uitgesproken hoeft te worden. “Als het goed voelt, dan ga je weer stappen zetten.” Oeps. Auch

Maar het wordt nóg een tikkeltje pijnlijker. Ze ziet de energie veranderen tussen Simone en Richard en is overtuigd van haar kans om ertussen te springen. Abort mission, Maureen. 

Of de liefde tussen Maureen en Richard nu echt bekoeld is? Dat zien we morgen! Voor nu nog wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma!

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder