B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Martijn uit B&B Vol Liefde heeft enorme spijt: ‘verschrikkelijk en onmenselijk’

|
|

Laatste update:

Martijn uit B&B Vol Liefde heeft wat uit te leggen na de aflevering van gisteren. Zijn nieuwste liefdeskandidaat Linda reisde naar Portugal af om hem beter te leren kennen. Maar nog voor ze haar koffers letterlijk had uitgepakt, gooide Martijn al een bom op haar kansen. Hij koos eerder al voor Fenna en nam bijna meteen afscheid van Linda. Nu gaat Martijn diep door het stof vanwege die lullige actie!

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Geen afscheidsfoto

Via Instagram trekt Martijn het boetekleed aan. Hij had Linda liever veel beter behandeld. “Helaas geen afscheidsfoto, want daar was de sfeer ook niet naar. Allereerst gewoon sorry, dit is een van de meest verschrikkelijke en onmenselijke momenten in mijn leven geweest.”

We kunnen, als we de B&B-houder mogen geloven, ook weer niet alle schuld bij hém leggen: Martijn beweert namelijk dat hij Linda na de safari-date met Fenna al wilde bellen, dat ze niet naar Portugal hoefde te komen. Dat mocht alleen niet van de crew, dus besloot Martijn om het maar meteen tegen Linda te zeggen bij aankomst. Ik houd niet van liegen en besloot zonder medeweten van de crew je het bijna meteen te vertellen.

Droomman

Inmiddels hebben de twee met elkaar gebeld en is de lucht wat geklaard. Martijn bedankt Linda alsnog voor haar lef dat ze het avontuur aanging. Ik hoop dat jouw droomman snel jouw pad zal kruisen.”

En nu maar hopen dat het echt wat wordt tussen Martijn en Fenna…

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder