Nieuwkomer Linda meteen naar huis na bekentenis B&B Vol Liefde-Martijn: 'Je hebt gewoon pech!'

Door Lise Knipping
B&B Vol Liefde

Het was een reisje van korte duur voor Linda die speciaal voor Martijn naar Portugal vertrok. Het B&B Vol Liefde-avontuur hield al snel op voor de nieuwkomer toen de B&B-eigenaar vertelde over zijn verliefdheid. ''Je hebt gewoon hele erge pech!''

Martijn is hartstikke verliefd op Fenna. Na twee dagen had de juf zijn hart gestolen en daar was de B&B Vol Liefde-deelnemer maar al te blij mee. Het zorgde voor een ongemakkelijk moment bij het kampvuur, maar nu ook voor Linda, die als de zesde (!) liefdeskandidaat voor Martijn naar Portugal vertrok. "Het voelt heel stom om nog iemand te ontvangen als je helemaal gek bent op een ander." Nét te laat. ''Ik ben al verliefd'', vertelt de B&B-eigenaar wanneer hij de nieuwkomer apart neemt. 

'Kan gebeuren'

De koffers waren nog niet uitgepakt (letterlijk) of Linda kon ze alweer terugrollen richting de taxi. "Ga even zitten, want ik ga meteen op je dak vallen'', vertelt hij tegen zijn liefdeskandidaat die haar kansen al ziet verkleinen. ''Jij bent hier met een reden. Voor mij. Om mij beter te leren kennen. Nu heb jij de pech dat je als laatste hier aankomt. Dat is zuur.'' Hoewel de boodschap voor Martijn allesbehalve makkelijk is, reageert Linda rustig op zijn woorden. ''Tja, dat kan gebeuren.''

Ook Twitter gaat los op het flitsbezoekje van Linda. ''Knipperde je met je ogen, dan heb je het gemist!''

'The Winner Takes It All'

Ondertussen verloopt het tussen Fenna en Martijn soepeltjes. Hoewel ze nog moet wennen aan de woorden van de B&B-eigenaar, lijken ze elkaar hélemaal gevonden te hebben op hun date. Kleine, maar intieme kusjes laten blijken dat het wel goed zit tussen de twee. Fenna is er zelfs zó van overtuigd dat ze het nummer The Winner Takes It All van ABBA leuk meeschreeuwt vanuit de keuken. Ja, ze heeft wel gelijk!

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.