Astrid in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Kijkers versteld door het ‘Wonder van Astrid’

|
|

Laatste update:

Het liefdesavontuur van Astrid in B&B Vol Liefde leek op een zéér ernstige treinramp, die zich in slow-motion afspeelde. De totaal verzenuwde Astrid was eigenlijk niet klaar voor een nieuwe relatie, schoffeerde haar gasten en maakte spetterende ruzie over een pan mislukte spaghetti. Wonder boven wonder… sloeg ze Harmjan nog aan de haak ook!

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022. Wil je weten of Astrid en Harmjan nog steeds bij elkaar zijn? Hier vind je alle ins en outs!

Astrid werkte Alex snel het huis uit, en gaf de indruk dat ze elk moment een zenuwinzinking kon krijgen. Met Harmjan klikte het beter, met name omdat hij enorm zijn best deed om Astrid te pleasen. Kijkers, en de latere concurrent Ruud, dachten dat Harmjan zichzelf hiermee op een dood spoor zette. Na het gênante ‘spaghetti-incident’ leek Harmjan kansloos, maar juist dóór deze halve breakdown groeiden Astrid en Harmjan naar elkaar toe.

Het mirakel van St. Michael im Lungau

De kritiek op Astrid was niet mals, en ze zag zichzelf zelfs genoodzaakt om in het openbaar door het stof te gaan. Zelfs BN’ers riepen dat Astrid ‘rijp voor geestelijke hulp’ was. Het einde van B&B Vol Liefde was een enorme shocker: Harmjan en Astrid bleken tóch voor elkaar gevallen. Vaste kijkers wisten niet wat ze zagen! 

Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde

Nadat Harmjan met zijn ziel onder de arm terug naar Nederland was teruggekeerd, besefte Astrid dat ze hem een kans wilde geven. Tegen alle verwachtingen in vonden Astrid en Harmjan elkaar dus tóch! Hopelijk is Harmjan de komende tijd minder kwistig met de pittige spaghettikruiden!

B&B Vol Liefde keert terug

B&B Vol Liefde was - net als vorig jaar - één van de televisiehits van de zomer. Hier vind je ons hele dossier over de liefdesavonturen van de verschillende B&B-houders. Er worden al kandidaten gezocht voor een nieuwe jaargang!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder