Hayriye ergert zich kapot aan Désiree in B&B Vol Liefde: 'Respectloos'

Hayriye en Désiree in B&B Vol Liefde

De spanning loopt op in B&B Vol Liefde. Hans' dates Hayriye en Désiree liggen bepaald niet op één lijn. Hayriye vindt wandelende wervelwind Désiree zelfs "respectloos".

Drama! Désiree wil dolgraag wat koken voor Hans en de gang en dus gaat ze samen met Hayriye naar een lokaal Italiaans marktje, zo zien we in een licht ontvlambare preview voor de B&B Vol Liefde-aflevering van vanavond. De manier waarop haar 'liefdesconcurrente' omgaat met de locals schiet volledig in het verkeerde keelgat...

Désiree gaat los

Orkaan Désiree waait van hot naar her op het marktje, driftig op zoek naar ingrediënten om een quiche mee in elkaar te flansen. Het wil alleen niet vlotten tussen haar en de Italianen, die geen of gebrekkig Engels praten. Ook vindt de kandidate géén witte asperges en de paprika's, die ze wil vullen, willen maar niet rechtop staan. Meuk dus. Ondertussen zit ze overal met haar handen aan en moet iedereen haar maar direct helpen - maar dat zien de marktkooplui liever niet. "Wait a minute! Excuse me!", roept een broccoliverkoopster haar zelfs een halt toe.

Hayriye ergert zich kapot

Toen Hayriye Désiree voor het eerst leerde kennen, dacht ze al "wat is dit?", geeft ze eerlijk toe voor de camera's van B&B Vol Liefde. Maar dit marktmomentje? Gaat veel te ver, vindt ze. "Mag ik heel eerlijk zijn? Hoe zij omgaat met de mensen op de markt... Ik vind dat eigenlijk respectloos." Nee, de dames van Hans zullen geen besties worden. "Op een gegeven moment dacht ik ook: dit kan eigenlijk niet." Toen Désiree ook nog als een koe begon te loeien in een slagerij - ze wist het Italiaanse woord voor rundvlees niet - stond Hayriye op het punt om weg te stormen. "Eigenlijk wilde ik er gewoon niet bij horen."

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.