De 9 grappigste BN'ers van het moment

Martien Meiland keert terug in Wie van de Drie!

Waar een klein landje al niet groot in kan zijn: Nederland barst van het komisch talent! Ook op tv! Om die statement kracht bij te zetten, ranken we in dit toplijstje de 9 grappigste BN’ers van het moment voor je.

9. Martien Meiland

Martien Meiland schudt de ene na de andere oneliner uit zijn mouw! De flamboyante kasteelheer uit Chateau Meiland is heerlijk droogkomisch. Een paar van zijn uitspraken zouden zelfs niet misstaan op een tegeltje! Heb je nog nooit naar Martien en de rest van de familie Meiland gekeken? Wij vertellen je graag waarom Chateau Meiland het meest authentieke programma van dit moment is!

8. Ryanne van Dorst

Zo meteen komt de presentator ook nog aan de beurt; eerst hebben we echter aandacht voor één van onze favoriete kandidaten in het geweldige Ranking the Stars: Ryanne van Dorst, oftewel Elle Bandita. Zij weet elke uitzending van het tv-programma op te leuken met brutale grappen en spontane humor. Zelfs als ze een joekel van een uitglijder maakt, komt ze ermee weg!

7. Geer & Goor

Wij vinden het eeuwig zonde dat dit epische duo al een poosje niet meer zo goed samen door één deur lijkt te kunnen… We hebben namelijk immens genoten van de tv-programma’s van het stel! En dat ze daarbij ook nog eens ouderen in het zonnetje zetten, was natuurlijk een schitterende bijkomstigheid! Helaas lijkt een reünie voor nu echter uitgesloten

6. Richard Groenendijk

Paul de Leeuw weet ze wel uit te zoeken voor zijn Ranking the Stars! Ook vaste gast Richard Groenendijk is wat ons betreft een van de grappigste BN’ers van dit moment. Richard kan echter veel meer dan rankings opstellen! Zo kun je hem ook kennen als cabaretier en presentator. We noemen bijvoorbeeld zijn eigen programma De Jopie Parlevliet Show.

5. Paul de Leeuw

En dan op nummer vijf eindelijk de presentator van Ranking the Stars himself: Paul de Leeuw! Eigenlijk heeft deze presentator natuurlijk helemaal geen introductie nodig. In plaats daarvan roemen we liever zijn vlijmscherpe grappen, die soms net over het randje gaan… Ach, van Paul kunnen wij in ieder geval heel erg veel hebben!

4. Chantal Janzen

Chantal Janzen wist vorige week wéér een Televizier-Ster in de wacht te slepen! De presentatrice is enorm geliefd onder het Nederlandse publiek. Logisch! Want of ze nu meeloopt met 'het gewone volk' in Chantal Komt Werken of zenuwachtige kandidaten begeleidt tijdens The Voice of Holland: Chantal maakt van ieder programma weer een feestje!

3. Jörgen Raymann

Uiteraard hadden we deze hele lijst met de grappigste BN’ers helemaal vol kunnen proppen met cabaretiers. Zoals je dat van ons mag verwachten, vinden we het echter ook belangrijk dat de BN’ers die wij deze grote eer gunnen daadwerkelijk op tv te zien zijn... En dan niet enkel met een registratie van hun tournee! Met Jörgen Raymann hoeven we gelukkig niet eens vals te spelen: hem kennen we zowel van het theater als van tv!

2. Elise Schaap

"Kate Moss is een hele goede vriendin van mij. Bla bla bla chocoladevla is de nieuwe kleur van dit seizoen." Heerlijk! Dankzij De TV Kantine heeft heel Nederland kunnen zien hoe enorm grappig Elise Schaap is! Deze imitatiekoningin laat elke uitzending weer de kijkers naar Twitter togen om hun waardering uit te spreken. En we weten allemaal hoe uniek zoveel eensgezindheid is…

1. André van Duin

En dan de allergrappigste BN’er van dit moment: André van Duin! Of nou ja, ‘van dit moment’? André mag wat ons betreft ook wel de allergrappigste BN’er allertijden genoemd worden! We kunnen ons niet voorstellen dat je dit niet met ons eens bent. Maar vooruit: we zijn best bereid wat bewijsvoering aan te dragen. Zie hier: de 13 grappigste filmpjes van André van Duin, met hieronder alvast een klein voorproefje!

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!