Kijkers enorm onder de indruk van Elise Schaap in De TV Kantine

Elise Schaap als Nikkie Plessen in De TV Kantine

In deze verwarrende tijden kan iedereen wel een verzetje gebruiken. Gisteren bood persiflageshow De TV Kantine op RTL 4 uitkomst. En hoe! Vooral imitatiekoningin Elise Schaap wist weer enorm indruk te maken.

Veel kijkers togen tijdens en na de uitzending naar twitter om hun waardering uit te spreken. "Elise draagt De TV Kantine", vindt Chantal bijvoorbeeld. "Elise Schaap verdient echt een dikke prijs voor deze persiflages", zegt Laura. 

RTL Boulevard

De TV Kantine van gisteren speelde zich af in 'RTL Boulevard'. En daarom maakten we ook kennis met het meest besproken showbizztrio van de afgelopen maanden: Monique, André en Bridget. En Elise Schaap? Die kroop weer in de huid van haar perfecte versie van 'blabla chocoladevla' Nikkie Plessen en introduceerde haar persiflage van Ryanne van Dorst.

De TV Kantine

Het gaat overigens extreem lekker met De TV Kantine, ook nu de BN'er-show is verhuisd naar de donderdag. Nu zitten er in tijden van corona natuurlijk sowieso meer mensen voor de buis, maar ook gisteren waren de cijfers weer top: ruim 1,2 miljoen kijkers. En dat is niet gek met eerdere hoogtepunten zoals de opwachting van MAFS-Chantal, die perfecte Martien Meiland-imitatie en 'Jan Smit'.

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.