Kijkers gaan stuk om echte MAFS-Chantal in De TV Kantine

Chantal in de TV Kantine

Gisteren zagen we even heerlijk dubbel in De TV Kantine: Chantal uit Married At First Sight én haar persiflage kwamen langs! Kijkers zaten enorm te smullen van deze dubbele dosis 'Sjetal' en prijzen de zelfspot van 'Wenkie'.

We wisten al dat actrice Annick Boer in de huid van de flamboyante verschijning ging kruipen, tot grote schrik van de échte Chantal. "Krijg de cholera!", zei ze toen ze oog in oog kwam te staan met haar evenbeeld. In de uitzending van gisteren had Chantal zelf overigens ook een rolletje.

Kijkers gaan stuk

Op twitter laten kijkers weten dat ze de imitatie weer spot-on vonden. Props voor Annick Boer dus! Ook krijgt 'Sjetal' de nodige reacties. "Leuk dat de échte Chantal ook meedoet. Ik mis deze hartverwarmende vrouw op televisie", zegt ene Vincent bijvoorbeeld. "Mag ik overigens iedereen bedanken die over mij getwitterd heeft? Ik heb er zo om gelachen en dan vooral om de profielen die erbij stonden", zei de échte Chantal trouwens tijdens haar korte cameo in De TV Kantine.

Jan Smit en Martien Meiland

Net als vorige week, toen kijkers konden raden wie toch die bijna eng goede Martien Meiland-vertolking deed, was er ook gisteren weer iets te raden: wie speelt Jan Smit? Het bleek ook nu te gaan om een relatief onbekende Nederlander!

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.