De TV Kantine Jan Smit Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De TV Kantine Jan Smit Carlo Boszhard

Mysterie opgelost: dit was Jan Smit in De TV Kantine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na die geweldige uitzending van De TV Kantine van vorige week, stond vandaag een persiflage van Beste Zangers op het programma. Uiteraard ging dat gepaard met een hoop bekende gezichten… Die we soms niet meteen konden thuisbrengen. Gelukkig kunnen we inmiddels weer een mysterie oplossen: we weten namelijk wie Jan Smit nadeed!

De TV Kantine doet Beste Zangers met Jan Smit

De TV Kantine stond vanavond onder meer in het teken van Beste Zangers. Dat bekende een heleboel zangers om te persifleren. We zagen bijvoorbeeld Ron Boszhard als Henk Poort, Martine Sandifort als Anita Meyer, Elise Schaap als Samantha Steenwijk en Annick Boer als Floor Jansen. Wie echter ook niet mocht ontbreken, is presentator Jan Smit! Wie zich als hem voordeed, wilde RTL echter lange tijd niet bekennen… Net als vorige week met Martien Meiland van Chateau Meiland, dus!

Wie was Jan Smit in De TV Kantine?

Eerder werd nog gedacht dat Carlo Boszhard niemand minder dan Kees Tol had weten te strikken voor een persiflage van Jan Smit. Het bleek echter om Nick Stricker te gaan! Deze zanger doet Jan Smit al jaren na. Komt ie je bekend voor? Dat kan kloppen: hij maakte zijn debuut namelijk in het tv-programma My Name Is, waar hij zelfs twee keer aan meedeed.

De andere persiflages in De TV Kantine

Andere persiflages die je vanavond in de uitzending van De TV Kantine zag langskomen, waren onder meer Sterren op het Doek en The Masked Singer. Ook mocht Chantal uit Married at First Sight even langskomen! We moeten nog even nadenken of een van deze typetjes een plekje in ons toplijste met de beste persiflages uit De TV Kantine verdient.

Lees verder