TV Kantine Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TV Kantine Martien Meiland

Mysterie opgelost: dit was Martien Meiland in De TV Kantine

|
|

Laatste update:

We keken er al een hele week naar uit: de Chateau Meiland-special van De TV Kantine. Al was het alleen maar om eindelijk te ontdekken wie o wie zich toch als Martien Meiland vermomd had!

De Chateau Meiland-special van De TV Kantine

Vanavond was het eindelijk zover: de eerste echte nieuwe aflevering van De TV Kantine. En de makers pakten daarvoor meteen goed uit met een Chateau Meiland-special. Inmiddels is het mysterie opgelost: we weten eindelijk wie in de huid van Martien Meiland kroop. Dat was namelijk niemand minder dan Walibi-acteur Björn de Vries, die eerder ook al veel indruk maakte met zijn perfecte imitatie van de kasteelheer.

Björn de Vries is geweldig als Martien Meiland

Aan het einde van de aflevering onthulde RTL eindelijk wie er schuilging achter de vermomming van Martien Meiland. We geven het toe: de imitatie van Björn de Vries is spot on! Hij is echter niet de enige die veel indruk maakte als typetje in De TV Kantine. Voor meer geweldige persiflages wijzen we je graag op dit toplijstjeDe TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. 

PS Kijk je toch liever naar de echte Meilandjes? Dan ben je vast blij te horen dat het derde seizoen van Chateau Meiland binnenkort te zien is op tv.

Lees verder