Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Wat goéééd: Walibi-acteur doet perfecte Martien Meiland-imitatie!

|
|

Laatste update:

Acteur Björn de Vries gaat kneiterviral op filmpjes-app TikTok. Zijn haast perfecte imitaties van reality-ster Martien Meiland gaan als een lopend vuurtje rond op de videodienst en we snappen wel waarom. 

"Wow ook gewoon bijna dezelfde stem. I’m shook!", reageert een enthousiaste kijker. "Wauw de gelijkenis is echt niet normaal!" en "Hoe is dit zo accuraat?", reageren anderen. En deze imitaties is precies wat we nodig hebben nu Chateau Meiland pas rond de Kerst weer terug op tv komt.

Martien Meiland-imitatie

Op zijn instagram-profiel lezen we dat deze Björn scare actor is tijdens de Walibi Fright Nights. In het filmpje - dat hij 'Martien dagje Walibi' noemde - transformeert hij alsof het niets is in de excentrieke kasteelheer. Indrukwekkend! Wij hopen nu al op méér Martien-filmpjes van Björn. 

Chateau Meiland op tv

Televizier Ring-winnaar Chateau Meiland komt al een aantal weken niet meer op tv. Maar... Martien gelukkig wel! Die helpt mensen nu bij het slijten van hun zeldzame items in Cash or Trash op SBS6 (elke woensdagavond). Helaas wil het met die kijkcijfers nog niet echt lukken... Zoals Martien én Björn zouden zeggen: 'Wat vervelend!'

Lees verder