Martien Meiland in De TV Kantine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in De TV Kantine

Kijkers gaan los op ‘geweldige aflevering’ TV Kantine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na een soort best-of-aflevering vorige week, barstte het nieuwe seizoen van De TV Kantine gisteren écht los op RTL 4. En kijkers zijn over het algemeen best onder de indruk van al die nieuwe typetjes! 

"Geweldige aflevering", klinkt het op twitter. Carlo en Irene kropen voor de nieuwe reeks van De TV Kantine weer in de huid van talloze BN'ers en net als vorige seizoenen kregen ze ook weer hulp van de meesterlijke Elise Schaap - aka de koningin van de imitatie. Britt Dekker, Maarten van Rossem, Francis van Broekhuizen; BN'ers vlogen in rap tempo voorbij!

Martien Meiland

Dé grote publiekstrekker van de avond was natuurlijk TikTok-ster Björn de Vries als Martien Meiland. Pas na de uitzending van gisteren maakte het programma bekend dat deze relatief onbekende ster - die al eens eerder viral ging met zijn imitatie - Martien 'deed'. Kijkers zijn enorm onder de indruk van zijn haast perfecte performance.

Meh

Uiteraard blijft het natuurlijk twitter, oftewel: wanneer iets érg positief klinkt, staat daar natuurlijk ook een bak ellende tegenover. Zo is niet iedereen onder de indruk van De TV Kantine. Zelf oordelen? Je kijkt de TV Kantine hier terug. Of check Videoland, daar staat 't natuurlijk óók op!

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder