De 8 grappigste momenten van Loretta Schrijver in The Masked Singer

Carlo Boszhard en Loretta Schrijver in The Masked Singer op RTL 4

De afgelopen weken hebben we genoten van alle The Masked Singer-onthullingen (déze BN’ers zitten volgens ons in de overgebleven kostuums), maar stiekem zorgde jurylid Loretta Schrijver nog voor het meeste entertainment. Dit waren haar allergrappigste momenten!

1. Loretta wil het niet weten

Het hele idee van The Masked Singer is toch wel, nou ja, erachter komen welke BN’ers er in die kostuums zitten. Voor Loretta hoeft dat allemaal niet zo. “Ik wil helemaal niet weten wie het is”, zegt ze doodleuk na het eerste optreden van ‘De Leeuw’.

2. Wat ben je eigenlijk?

Gelijk in de eerste aflevering zorgde Loretta al voor hilarische uitspraken. Bij de Springbok ging het al ‘mis’. “Wat ben je eigenlijk… een antilope?” Nee, “een springbok!”, schreeuwt Gerard Joling – die vervolgens niet meer bijkomt van het lachen. Ruben Nicolai: “Daarom zei ik ook net: ‘hier is de Springbok’.”

3. Wij zijn een groep!

Wanneer je naar elkaar appt, is dat toch geen groepsapp? Nou…. Loretta en haar jurymaatje Carlo Boszhard vinden van wel. “Wij zijn een groep”, legt ze al lachend uit. Never change, Loretta. Never change.

4. Opgewonden

‘De Aartsengel’ maakte Loretta helemaal gek. Waarom? Omdat ze meteen al in de smiezen had dat ze de vrouw achter het masker (Catherine Keyl) kende. Haar enthousiasme ging ver. Erg ver. “Ik ben er lichtelijk opgewonden van.”

5. Loretta ontdekt Google

“Ik heb een beetje huiswerk gedaan!”, vertelde Loretta heel trots aan presentator Ruben Nicolai. “Ik ben BN’ers gaan googelen.” Haar conclusie na al dat speurwerk zorgt ervoor dat iedereen het uitgiert. Gerard Joling voorop. Loretta: “Het zijn er heel veel!”

6. Knuffel

Het is algemeen bekend dat de Koffietijd-presentatrice met volle teugen geniet van die uitzinnige kostuums. Ze is dan ook niet te beroerd om dat te uiten. Zoals die keer dat ze het podium opliep om ‘Het Monster’ – dat later Rick Brandsteder bleek – een dikke knuffel te geven! Wanneer krijgen wij onze Loretta-hug?

De 8 grappigste momenten van Loretta Schrijver in The Masked Singer

7. Loretta doet even een gok

De Eenhoorn – aka zangeres Josje Huisman – zorgde voor verwarring. En daarom deed Loretta even een wild guess. Ze komt tot hilariteit van haar collega-juryleden tot de conclusie dat die piepjonge stem toch echt bij… Anny Schilder hoort!

8. Het maakt allemaal niets uit

Die Robot: is dat nu een man of een vrouw? Loretta’s antwoord op die vraag is ook meteen de reden dat we zo van d’r houden. “Jaa… het maakt me eigenlijk niet zoveel uit.”

De grote finale van The Masked Singer is vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4!