De Eenhoorn in The Masked Singer op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Eenhoorn in The Masked Singer op RTL 4

BN’ers bekend: vier nieuwe onthullingen van The Masked Singer

|
|

Laatste update:

De halve finale van The Masked Singer werd een waar bloedbad! Er moesten vanavond maar liefst vier(!) kandidaten hun kostuum uittrekken… Dat is net zoveel als in de weken hiervoor tezamen. Mocht je de uitzending van vanavond nog moeten zien, dan kun je dit nieuwtje beter sluiten. Wij zetten hieronder namelijk voor je op een rijtje welke vier kandidaten er zojuist werden onthuld in The Masked Singer.

De halve finale van The Masked Singer

Het afscheid nemen in The Masked Singer gaat natuurlijk gepaard met grote onthullingen: wie zitten er allemaal verborgen in die kostuums? Er waren vanavond nog acht kandidaten over, namelijk: De Papegaai, Het Monster, De Neushoorn, Het Zeewezen, De Leeuw, De Robot, De Bidsprinkhaan en De Eenhoorn.

In deze halve finale werd de strijd gestreden middels duetten, als een soort battles. Na de eerdere onthullingen van Rintje Ritsma, Catherine Keyl, Gers Pardoel en Joke Bruijs moesten we vanavond weer afscheid nemen van vier BN’ers! Voor wie o wie kwam het The Masked Singer-avontuur zojuist ten einde?

4 kandidaten ontmaskerd in The Masked Singer

Vandaag moesten De Papegaai, De Eenhoorn, Het Monster en Het Zeewezen het veld ruimen. Daarbij leerden we natuurlijk meteen hun identiteit kennen:

  • De Papegaai bleek Eddy Zoëy
  • De Eenhoorn bleek Josje Huisman
  • Het Monster bleek Rick Brandsteder
  • Het Zeewezen bleek Tineke Schouten

Hadden jullie het goed?

Met deze vier onthullingen in The Masked Singer is het ook meteen duidelijk wie er nog in de race zijn: De Leeuw, De Neushoorn, De Bidsprinkhaan en De Robot nemen het volgende week tegen elkaar op in de finale!

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder