The Masked Singer de papegaai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Masked Singer de papegaai

Preview: bijltjesdag in halve finale The Masked Singer

|
|

Laatste update:

Hoeveel we ook van de uitbundige kostuums in The Masked Singer houden: we willen enorm graag weten wie er in de pakken zitten. In de uitzending van vanavond nemen vier kandidaten afscheid, dus zorg dat je het niet mist!

Het vreemde, maar zéér aanstekelijke The Masked Singer is een enorme hit op de vrijdagavond. Na de aflevering van vorige week zijn er nog acht kandidaten in het spel. Aangezien de finale volgende week al is, wordt er vanavond flink gesnoeid in de vreemd uitgedoste deelnemers.

Om het aantal fantasiedieren drastisch te verlagen worden er vanavond duetten gezongen, als een soort ‘battles’. Tijdens de halve finale van vanavond vallen er dus in één klap vier zangers en zangeressen af!

Halve Finale The Masked Singer

Vorige week nam Joke Bruijs afscheid, die de kijkers in vervoering bracht als De Hond. Eerder vertrokken Het Konijn (Gers Pardoel), De Aartsengel (Catherine Keyl) en De Springbok (Rintje Ritsma). Hoewel iedereen erg aardig zong, hebben we het idee dat de beste voorstellingen nog moeten komen. Vanavond ontdekken we de identiteit van nóg eens vier BN’ers. De overgebleven deelnemers gaan door naar de spetterende finale, op vrijdag 1 november.

Het gaat nog tussen De Papegaai, Het Monster, De Neushoorn, Het Zeewezen, De Leeuw, De Robot, De Bidsprinkhaan en De Eenhoorn. Wie zien we volgende week terug?

The Masked Singer is enorm grappig, maar het populairste onderdeel is waarschijnlijk het raden wie er precies achter de geweldige kostuums schuilgaat. Hier vind je een overzicht van de populairste theorieën. Het heeft er trouwens alle schijn van dat De Neushoorn deze week een grote fout beging!

Lees verder