Neushoorn in The masked singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Neushoorn in The masked singer

The Masked Singer ook in Nederland een enorme kijkcijferhit

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging The Masked Singer van start bij RTL. En ook Nederland valt als een blok voor dit internationale kijkcijferkanon!

Twist

Begin dit jaar werd bekend dat RTL The Masked Singer naar Nederland zou halen. In deze bizarre zangwedstrijd laten celebs zich van hun meest muzikale kant zien. De twist? De kandidaten zijn uitgedost in waanzinnige kostuums, waardoor de jury niet kan zien wie er voor ze staat. In Amerika, Duitsland en Zuid-Korea was deze formule al een gigantisch succes en het heeft er alle schijn van dat The Masked Singer nu ook Nederland heeft veroverd!

Uitzinnig

Het nieuwe RTL-programma was gisteren het een na best bekeken programma van de vrijdagavond. Alleen het NOS Journaal scoorde iets meer kijkers. In totaal zagen niet bijna anderhalf miljoen kijkers de eerste onthulling van The Masked Singer. De indrukwekkende gastenlijst van DWDD (met onder anderen Beau en John de Mol) en het afscheid van Eva Jinek konden niet tippen aan de uitzinnige zangwedstrijd. Het lijkt er dus op dat RTL opnieuw een muzikale kijkcijferkraker in handen heeft!

De eerste uitzending van The Masked Singer is terug te zien via RTL XL.

Lees verder