The Masked Singer: Welke shows zouden nog méér leuker worden met kolderieke kostuums?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Masked Singer: Welke shows zouden nog méér leuker worden met kolderieke kostuums?

RTL brengt bizarre zangwedstrijd The Masked Singer naar Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Op FOX is het momenteel een gigasucces: The Masked Singer, waarin celebs in de meest uitzinnige dierenkostuums optreden. Maar wie zit er nu in dat pak? RTL vond het format ook tof en brengt het naar Nederland!

Sinds begin januari genieten Amerikanen al van The Masked Singer. Luuk Ikink bracht dit weekend de primeur in RTL Boulevard dat ook Nederland een eigen versie van de show krijgt. Hij noemt The Masked Singer zelfs “het best bekeken programma in Amerika van de afgelopen 7 jaar”. Hoge verwachtingen!

Gloednieuw

Wij vermaken ons in Nederland overigens nog altijd prima met The Voice of Holland, waar elke week nogal onverwachte en ongemakkelijke dingen gebeuren. The Masked Singer houdt zich grotendeels aan hetzelfde format: er is een jury en kijkers kunnen deelnemers wegstemmen. Wanneer iemand eruit vliegt, maakt hij of zij pas bekend wie er achter het masker zit.

Deadpool

De show begon ooit in Zuid-Korea, waar het King of Masked Singer heet. Niemand minder dan Ryan Reynolds dook daar al eens op om Deadpool 2 te promoten. Zijn kostuum? Een soort van cape met unicorn-masker. Kijk maar:

Het is nog niet bekend wanneer RTL met The Masked Singer komt. Ook is nog onduidelijk wie de show gaat presenteren. Beetje lastig ook wanneer je twee bekendste presentatrices net ‘houdoe en bedankt’ hebben gezegd!

Lees verder